Tavelväggar

Letar du efter ett sätt att lägga till lite extra personlighet till din heminredning? Våra tavelväggar är perfekta för att ge din inredning ett lyft. Med vårt breda utbud av tavlor kan du skapa alla möjliga olika kombinationer - från ljusa och djärva till diskreta och eleganta.

Modern inredning med tavelvägg

Inred och modernisera ditt hem enkelt med en av våra vackra tavelväggar. Låt dig inspireras av hur du lyfter dina olika rum och skapar egna stilar med en tavelvägg just för dig! Vi förnyar löpande vårt utbud av olika tavelväggar så de följer de senaste inredningstrenderna och populära designstilar. 

 

Du kan också enkelt komponera en egen tavelvägg genom köpa just dina favorit posters och ramar här hos oss på Posterton. Eller varför inte bara byta ut en eller några av bilderna med någon av våra nya posters som du hittar här: Våra Posters 

 

Oavsett om du är ute efter att skapa ett modernt och trevligt utseende för ditt vardagsrum, kök, sov- eller barnrum så hittar du garanterat det du söker i vårt stora sortiment av tavelväggar.  Köp den tavelvägg-stil som just du är ute efter här hos oss på Posterton. 

 

Vad är en tavelvägg?

En tavelvägg är en samlad visning av fotografier, affischer eller posters. Genom att arrangera dessa i olika storlekar och med snygga kvalitetsramar skapar du din personliga stil.  Detta är ett enkelt sätt för dig att uppdatera ditt interiör och få den karaktär och personlighet som passar dig och din stil. Det är enklare och smidigare sätt att modernisera ditt hem jämfört med att måla om eller sätta upp nya tapeter.

 

Det finns två huvudalternativ för att skapa en gallerivägg: Antingen kan du skapa en tavelvägg med dina egna fotografier och konst och sedan köpa fotoramar med lämplig storlek för att hänga på väggen. Alternativt kan du köpa en samlad uppsättning inramade posters och bilder som har handplockats och komponerats av designers och professionella fotografer. 

 

Titta runt och inspireras av färdigkomponerade tavelväggar här hos oss på Posterton.