Tavelvägg vardagsrum

Med en trendig tavelvägg kan du snabbt och enkelt förändra känslan i ditt vardagsrum till det bättre. Samtidigt får du genom dina unika val av tavlor, fotografier, illustrationer och posters visa prov på din känsla för färg och form. I vår kategori tavelvägg vardagsrum hittar du snygga tavelväggar med ramar och posters – färdiga att beställa och hängas upp i ditt vardagsrum. Välj om du vill behålla de prints och tavlor vi valt ut, eller låta kreativiteten flöda och kombinera dina egna favoriter. Scrolla ner och låt dig inspireras till att inreda ditt vardagsrum!

Inred vardagsrummet med en snygg tavelvägg

Tavelväggar är kort och gott tavlor och posters i olika storlekar som grupperats för att skapa en snygg enhet. På Posterton hittar du allt du behöver för att skapa en personlig och modern tavelvägg. Vårt stora urval av tavlor, prints och storlekar gör att din personliga stil och smak verkligen kan få träda fram.

Att skapa en tavelvägg med tavlor i olika storlekar tillhör en av de senaste årens hetaste inredningstrender. Olika mått och motiv öppnar upp för oändliga möjligheter när det kommer till variation och komposition. Det är dock lättare sagt än gjort att lyckas med sin gallerivägg. Låt dig inte hindras av din TV, bygg istället din tavelvägg runt din TV.  

På Posterton har vi gjort det enkelt för dig som vill inreda vardagsrummet med en tavelvägg. I våra färdiga paket ingår ramar och posters, vars motiv och mått tillsammans skapar en läcker och enhetlig känsla. Botanisera bland olika teman som Ikonisk, Beach Living, Autumn Ambience och många flera. Oavsett din personliga tycke och smak så kan vi lova att du kommer hitta en tavelvägg som passar just ditt vardagsrum. 

Hitta inspiration till din egna tavelvägg

Tycker du att färdiga tavelväggar är att göra det lite väl enkelt för sig? Är du helt inställd på att börja komponera din alldeles egna gallerivägg med personliga motiv? Då behöver du en tydlig idé innan du sätter igång. Bästa resultatet får du genom att använda egentagna foton, illustrationer någon du känner har designat, pressade blommor och andra vackra motiv. Utgå från vad som passar färgmässigt och vad som betyder något för dig personligen. Det finns inga regler när det kommer till vilka delar man kan använda. Det går alldeles utmärkt att ha både bilder och konstverk hängandes bredvid varandra. Vill du skapa en känsla av rymd? Då är en tavelvägg med spegel en utmärkt idé! 

Hos oss kan du välja att bara köpa ramarna i olika storlekar, som du sedan fyller med de bilder du samlat på dig under åren. Vill du ha lite hjälp med att komma igång? Se då våra inspirerande tips och guider på hur du kan tänka när du sätter samman din personliga tavelvägg. I vår populära inspirations-blogg hittar du affischväggar med olika teman och tips på olika sätt att arbeta med upphängning och färgscheman. Läs till exempel hur du hänger dina tavlor bakom soffan, hur du fäster tavlor utan spik, och mycket annat inspirerande innehåll. I menyn till vänster hittar du även tavelväggar för övriga rum i hemmet.

Köp en tavelvägg till vardagsrummet online

Köp den perfekta tavelväggen för ditt vardagsrum hos Posterton idag. Våra paket med ramar och prints är av hög kvalitet och går att variera på alla möjliga och omöjliga sätt. Beställer du någon av våra tavelväggar idag behöver du sällan vänta mer än 2-3 dagar innan den är hemma hos dig – redo att sättas upp! När du handlar för över 349 kronor så får du dessutom fri frakt. På Posterton är vi väldigt måna om att du ska få just den typ av gallerivägg du önskar. Därför erbjuder vi prints och posters i en mängd olika genrer och kategorier (Visa alla poster-kategorier). Har du frågor kring våra produkter eller köpvillkor? Kontakta oss via vårt kontaktformulär så hjälper vi dig så fort vi kan.