Tavelvägg kök

Köket är mångas absoluta favoritrum i hemmet. Det är här dagen börjar och det är hit festen förr eller senare flyttar in. Därför är det viktigt att inreda köket på ett sätt som funkar för många olika ändamål – kalas, middagar och långa söndagsmorgnar. Med en snygg tavelvägg kan du förhöja känslan i ditt kök, samtidigt som du får visa prov på din kreativitet och smak. Hos Posterton hittar du allt från färdiga tavelväggar till massor av snygga ramar, posters och tavlor för köket. Välj om du vill köpa en tavelvägg med utvalda motiv och ramar, klar att hänga upp, eller om du vill använda våra exempel som inspiration och plocka ihop din egen samling.

Snygga tavlor och tavelväggar till ditt kök

Ett underbart kök är något som står högst upp på mångas önskelista. Med en trendig tavelvägg kan du snabbt ge dina köksväggar en personlig och unik stil. Vad som är ett snyggt kök ligger så gott som alltid i betraktarens öga. Därför har vi skapat tavelväggar för att passa de flesta smaker, inredningsstilar och storlekar. 

 

För dessa tavelväggar har vi valt att arbetat med posters och motiv kopplade till mat och dryck, samt bilder på natur och vackra platser i rogivande färger. Dröm dig bort till Medelhavet med våra tavelväggar Mediterranean, Det Gamla Italien, Coffee in Venice och Riviera Palette. Föredrar du mer jordnära och mat-orienterade motiv kan vi tipsa om tavelväggarna Kitchen Stories och Festivities. Hur ditt drömkök än ser ut så kan vi garantera att du hittar den perfekta affischväggen hos oss! 

Inspiration för dina köksväggar

Har du bestämt dig för att sätta ihop en egen tavelvägg med handplockade posters och bilder? Då kan du använda dig av våra exempel som inspiration! Hos Posterton hittar du ramar och prints i mängder av storlekar och motiv. Alla prints går dessutom att få i valfritt mått – från små 13x18 och A4-format till stora planscher i 40x50 och 50x70. Vi har sorterat in våra prints i olika kategorier och färger – allt för att du lätt ska kunna hitta rätt tavla till din unika tavelvägg! 

 

I vår blogg hittar du mängder av idéer och inspiration på hur du kan dekorera dina köksväggar. Dessutom innehåller bloggen artiklar och guider på allt från hur du hänger upp en tavla till förslag på teman för olika årstider och högtider.

Köp färdiga tavelväggar till köket 

Är du på jakt efter en tavelvägg med fyra tavlor till det lilla köket eller ett jättestort tavelkollage i 12 delar som ska täcka många kvadratmeter väggyta? Oavsett vilket så hittar du det hos Posterton. Vi har tavelväggar till alla typer av rum – från vardagsrum och hall till sovrum och barnkammare. När du handlar hos oss behöver du sällan vänta mer än 2-3 dagar på att få din beställning och som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt. Eftersom alla våra tavelväggar kostar mer än 349 kronor får du fri frakt. Läs mer på vår sida med vanliga frågor och svar