Ramar 13x18 cm

Få liv på dina väggar med våra små ramar i storleken 13x18 cm. Med en mängd olika färger och material att välja mellan har vi den perfekta fotoramen för ditt hem. Våra lättmonterade ramar har ett ryggstöd som gör att de kan luta av sig själva. Det gör det enkelt att få den perfekta vinkeln för din bild.

Fotoramar 13x18 cm 

För att din poster ska framhävas på bästa möjliga sätt och sitta snyggt på väggen eller hyllan så gäller det så klart att toppa den med en snygg ram! I vårt utbud hittar du 13x18 ramar i olika stilar. Guld- eller silverfärgad metall för ett modernt och elegant uttryck samt små ramar i trä i både naturlig och målad finish. 

 

Satsa på ramar i en och samma kulör för en sammanhållen och enhetlig känsla. Du kan också blanda ramar i exempelvis vitt, svart och silver och skapa en personlig tavelvägg. En snygg 13x18 cm ram i en färg och ett material som matchar motivet gör att din tavla kommer till sin fulla rätt. Detta samtidigt som det skyddande och skarpa glaset hjälper till att fånga upp detaljerna. Du kan såklart lika väl använda våra exklusiva ramar för posters och affischer. Men också för dina egna fotografier från livets härligaste tillfällen!

Bli kreativ med våra fotoramar

Vem älskar inte en bra makeover? Det är något med att börja om på nytt som känns riktigt bra, särskilt när det gäller våra hem. Vi lägger ner så mycket arbete på att se till att våra hem är en återspegling av vilka vi är, och ibland behöver vi bara en förändring. Men när det gäller att faktiskt göra dessa förändringar glömmer vi ofta bort en av de viktigaste aspekterna: Våra väggar. Vi på Posterton vill att du ska tänka mer kreativt kring dina väggar. Ett spännande tips är att skapa en fantastisk tavelvägg i ditt hem med hjälp av våra små fotoramar.

Collageramar - ge dina väggar nytt liv

Oavsett om det är en samling familjefoton eller bilder från din senaste semester är våra ramar det perfekta sättet att visa upp dina favoritminnen och kombinera med många små ramar. Med måtten 13x18 cm är våra ramar idealiska för mindre utskrifter eller grupper av foton och bilder. Möjligheten att skapa ett vackert kollage av minnen som fyller varje rum med värme och karaktär är obegränsad och fungerar i alla typer av rum.

Små ramar för speciella bilder

Med våra ramar i storleken 13x18 cm kan du samla alla minnen och bilder som är betydelsefulla. Vi brukar säga ”små ramar för stora minnen”. De kan exempelvis vara från bröllopsdagen, ett barns födelse, en familjesemester eller en speciell födelsedag. Oavsett vilket minne det handlar om är det viktigt för oss och vi vill ha det nära till hands. Det är där små fotoramar kan vara ett sätt att håll minnena vid liv.

Kvalitet och användningsområden

Våra ramar kan användas i både liggande och stående format. På så sätt kan du visa upp dina foton hur du vill. Dessutom är de lätta att hänga på väggen eller ha stående på skrivbordet. För att ha dem stående tar du hjälp av stödbenet som finns på alla våra ramar. Fotoramarna är tillverkade av material av högsta kvalitet och varje ram har en front av akrylglas som är skyddad på båda sidor med en skyddsfilm.

 

Vi tror du kommer hitta den perfekta ramen i 13x18 cm, men om du är ute efter större storlekar har vi fler olika att välja emellan: