Vita ramar

Letar du efter en snygg vit ram? Då har du hittat rätt. Med en vit ram kan du vara säker på att ditt foto eller konstverk får den uppmärksamhet det förtjänar. Vita ramar är perfekta för att hänga upp bilder och målningar i alla rum. Vårt sortiment av vita ramar omfattar både stora och små storlekar, samt rektangulära och fyrkantiga alternativ.

Vit ram

Om du letar efter en klassisk och diskret ram för dina konstverk, foton eller posters är vita ramar ett utmärkt alternativ. Vita ramar är diskreta och smälter in med ljusare väggfärger, vilket gör att ditt konstverk får stå i centrum. Och om du kombinerar en vit ram med en vit kant eller passepartout kommer ditt konstverk verkligen att framhävas och visas upp från sin bästa sida.

En vit tavelram fungerar till olika inredningsstilar, till exempel marina, lantliga eller minimalistiska inredningsstilar. Våra vita tavelramar är tillverkade av högkvalitativt trä och är perfekta för att skapa ett sammanhängande och elegant utseende i alla rum. Oavsett om du matchar dem med en vit soffa eller en ljusare säng kommer våra vita ramar garanterat att ge ditt hem den perfekta finishen.

Vita ramar 50x70

Vi erbjuder ett brett utbud av ramar i olika storlekar för att hjälpa dig att hitta den perfekta passformen för din tavelram. Våra vita ramar är tillverkade av högkvalitativa material och finns i olika storlekar för att passa dina behov. Oavsett om du letar efter en liten ram för ett porträtt eller en stor ram för en stor poster har vi det perfekta alternativet för dig.

 

En storsäljare hos oss på Posterton är våra Vita ramar 50x70. En vit träram har på senaste åren blivit ett självklart val i mångas inredning då den ger en ljus och luftig känsla till dina väggar. Våra tavelramar går självklart att hängas upp på väggen i både stående och liggande format, men även snyggt lutande mot en vägg - vilket ger dig många olika alternativ när du ska inreda ditt kontor eller hem. 

Vit Träram - ett populärt val

Färger kommer och går när det gäller trender och något som nu är populärt nu är vitt på vitt. Har du en helt vit vägg kan du överväga att använda vita ramar för att rama in dina bilder. Det rena utseendet av vitt på vitt är modernt och elegant, och det gör att motivet på dina foton verkligen framträder. Den minimalistiska känslan i den här stilen ger dig maximal flexibilitet för att lägga till färg eller kontrast när så önskas, utan att ha några onödiga element som kommer i vägen! 

 

Om du vill gå åt motsatt håll så kan du testa våra vita ramar mot en stark väggfärg för att hitta en spännande kontrast. Resultatet kommer att binda samman dina väggar på ett vackert sätt och skapa en visuell balans mellan den färgstarka väggen och den vita färgen på ramen.

 

Flera storlekar i vit nyans

Har du svårt att välja storlek men har bestämt dig för en snygg ram i vit färg? Här kan du enkelt själv välja och titta på alla våra vita ramar med måtten 13x18, 21x30, 30x40, 40x50, 50x70 eller 70x100 cm. Ett tips är att välja ut dina favoritmotiv av posters, och välja tillhörande vita ramar. 

 

Hållbarhet och kvalitetsramar 

 

Våra vita träramar är tillverkade med fokus på små detaljer som gör dem enkla att hänga upp liksom byta ut affischen, postern eller bilden. Med hög kvalitet i både virke, ytbehandling och målning håller ramarna länge, och inger samtidigt trygghet och självklarhet när de hänger på väggen. Vi erbjuder vita träramar i alla standardmått för att du ska kunna kombinera dem med vårt övriga utbud av affischer, bilder och posters. Tack vare smarta lösningar kan du enkelt hänga upp dem både vertikalt och horisontellt, beroende på motiv och personlig smak.


Om du känner dig osäker på måtten eller vilken träram som passar bäst på just din vägg, för dina motiv och färger, är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Posterton för att få vägledning och guidning i sortimentet.