Ramar 21x30 cm

En bild säger mer än tusen ord, men med en ram från vår kategori 21x30 cm blir den värd ännu mer! Med en tavelram i storleken 21x30 cm kan du rama in ett foto, poster eller varför inte ett diplom i A4 storlek. Ramarna finns i olika färger och material. Med många olika ramar att välja bland kan du verkligen låta din kreativa sida lysa.

Tavelram 21x30 cm

Med en tavelram kan du enkelt förstärka den känsla som ditt foto eller poster förmedlar. Till och med något så enkelt och klassiskt som våra svarta ramar är perfekta för att visa upp alla de bilder som tagits på semestern eller varför inte din favoritposter. Du kanske har ett diplom där hemma som du vill rama in? Då är en fotoram i storlek 21x30 eller A4 ramar det perfekta valet!

 

Att sätta sina motiv i ramar gör att du kan skapa en personlig touch och det får dina motiv att verkligen sticka ut! Satsa på ramar i en och samma kulör för att få en sammanhållen och enhetlig känsla. Eller varför inte blanda ramar i svart och vitt? Du kan såklart också lyxa till det med en ram i guld eller silverfärg! Vi har många olika ramar som gör det enkelt att skapa din unika stil.

Kvalitativa ramar i olika stilar

Med många olika stilar att välja bland bara i den här kategorien finns det något för alla. Från eleganta metallramar till lyxiga ekramar. Ramarna i denna kategori kan användas både i liggande och stående format. Du kan hänga den på väggen både vertikalt och horisontellt med hjälp av en av de två metallhängarna som finns på baksidan och tillsammans med en tavelkrok. På så sätt slipper du spika och skada väggen. Du kan även ha en ram i storlek 21x30 stående på skrivbordet med hjälp av stödbenet som finns på alla våra ramar i denna storlek. 

 

Alla våra ramar har ett glas gjort av akrylglas. Det gör att dom inte är lika tunga att hänga upp och samtidigt ger ett väldigt lyxigt intryck. Det är även en skyddsfilm på båda sidorna av glaset för att skydda detta mot repor innan man hittat den perfekta platsen att sätta sin tavla på. 

Perfekta valet till tavelväggen

Du kanske vill skapa en tavelvägg hemma? Med en tavelvägg så kombinerar du flera olika motiv för att utgöra en enhet istället för att hänga alla posters enskilt. Med en ram i storlek 21x30 cm kan du enkelt kombinera flera favoritmotiv. För att kunna skapa den perfekta tavelväggen erbjuder vi ramar i flera olika färger och material. Det gäller oavsett om du vill ha minimalistiskt, naturinspirerad eller romantisk stil. Vi erbjuder allt från:

 

 

Om motiven är olika så kan du välja att kombinera olika färger på dina ramar i tavelväggen för att skapa det intryck du själv vill. Eller om du vill ha ett enhetligt tema för tavelväggen kan du istället välja samma färg på alla ramar. Oavsett vad du är ute efter så har vi det du söker.