Ramar 40x50 cm

Ge dina väggar lite personlighet med våra ramar 40x50! De finns i flera färger och material och du kan skapa en trendig tavelvägg genom att kombinera flera olika tavelramar. Hitta just din favoritram i storleken 40x50 cm.

Tavelram 40x50 cm

Letar du efter en snygg och modern fotoram för din 40x50 cm stora bild? Då har du hittat rätt! Vi har ramar i en mängd olika färger och stilar, så du garanterat hittar den perfekta ramen som kompletterar ditt foto eller poster. Med ett bildförhållande på 4:5 kan dessa ramar också fungera för både horisontell och vertikal visning. Så oavsett om du vill ha ramen stående eller liggande fungerar dessa perfekt!

Här har vi samlat våra snygga och prisvärda ramar så att du enkelt och snabbt ska kunna rama in och sätta upp dina favoritmotiv. Oavsett om du letar efter en enkel svart ram eller något mer utsmyckat har vi det perfekta alternativet för dig. 

40x50 ram – den perfekta storleken?

Rätt ram kan göra hela skillnaden i din heminredning. Med så många valmöjligheter på marknaden kan det vara svårt att veta vilken ram som är rätt för dig. När du ska välja ram för din tavla, bild eller poster vill du ha en ram som varken är för stor eller för liten. Den perfekta lösningen enligt oss är vår fotoram ram 50x40 cm. Den har en perfekta storlek för medelstora foton och finns i ett stort antal olika stilar för att passa din smak och inredningsstil.

Ramar i olika stilar

Vad finns det för olika inredningsstilar? Svaret är hur många som helst. När du också ska välja rätt ram för ditt motiv blir det ännu svårare.Vissa gånger kan valet vara självklart och man vet exakt vad man söker men ibland är det lite svårare speciellt om man ska blanda många motiv. 

Svart ram eller guldram 40x50

Men när det gäller klassisk stil kan du inte göra fel med en svart eller guldram 40x50. Svarta ramar är eleganta och diskreta och låter ditt konstverk eller fotografi stå i centrum. Guldramar har en lyxig känsla som får dina väggar att se extra tjusiga ut. För en autentisk touch kan du lägga till en passepartout till din ram. 

Elegant och trendig träram

En träram 40x50 är perfekt för att skapa en naturlig och elegant look i ditt hem. Det finns många olika tränyanser att välja mellan, så du kan hitta den perfekta som passar din heminredning. Oavsett om du föredrar klassisk eller trendig stil är en träram i 40x50 cm ett utmärkt val. Om du vill ha något lite annorlunda kan du prova en ram i brons eller koppar. Dessa eleganta alternativ kommer att ge en touch av klass till vilket rum som helst.

Nedan hittar du alla våra färger och material för tavelram 40x50:

Rätt plats för din 50x40 ram

Letar du efter den perfekta platsen för att hänga din nya ram 40x50 cm ram? Här är några tips som kan hjälpa dig:

  • Hitta en vägg som är tillräckligt stor för att rymma ramen. Du vill inte att den ska vara för liten eller för stor.
  • Välj en plats som är fri från rörigt material. Detta kommer att hjälpa ramen att stå ut och se bäst ut.
  • Välj en plats som får mycket naturligt ljus, gärna bredvid i ett fönster. På så sätt kan du se till att dina foton ser ljusa och levande ut.
  • Se till att väggen är slät och jämn. På så sätt kan du se till att din ram hänger rätt och ser jämn ut.

Kvalité och hållbarhet

När du handlar hos oss på Posterton ska du känna dig trygg och säker på att våra produkter är producerade hållbart och med hög kvalite. Våra ramar är därför tillverkade av högkvalitativa material och levereras med en akryl glasfront som är skyddad på båda sidor med en skyddsfilm. Det finns två metallhängare på baksidan av ramen, så att du kan visa dina foton vertikalt eller horisontellt. Vi har även en policy på plats för att säkerställa att våra leverantörer använder 100% förnybar energi för alla tillverkningsprocesser.

Glöm inte tavelkrokar för dina ramar

När du har valt dina ramar så rekommenderar vi även vår tavelkrok. Den här praktiska lilla kroken är kompatibel med alla typer av bildramar och väggar, vilket gör det enkelt att installera ditt konstverk på några sekunder. Inga skruvar, pluggar eller borrning krävs – använd bara en hammare för att få jobbet gjort. Och det bästa av allt är att stålspikarna som används för monteringen lämnar minimala märken på väggen, så du kan arrangera om dina konstverk så ofta du vill utan att orsaka några skador.