Små ramar

Om du letar efter små ramar har du kommit till rätt ställe. Vi har en mängd olika fotoramar och tavelramar som är perfekta för både små foton och mindre motiv. Välj den färg som passar bäst till ditt motiv. Oavsett om det är svart, guld eller vitt har vi en liten ram för just dina behov.

Små fotoramar

Små ramar är det perfekta sättet att visa upp dina mest betydelsefulla foton och vykort. Med sin lilla storlek ger de en touch av elegans till varje tavelvägg, hylla eller byrå. Den praktiska baksidan gör det enkelt att antingen hänga upp ramen eller ha den framme stående. Därtill gör dess flexibilitet att du kan flytta runt dem som du vill. 

Oavsett om du letar efter ett sofistikerat sätt att visa upp dina foton eller ett enkelt sätt att hitta personlighet till din heminredning är små ramar den perfekta lösningen. Om du inte vet vad du ska sätta i din nya ram behöver du inte oroa dig – vi har några bra tips och idéer också. Kolla in våra inspirationsida för att hitta det perfekta konstverket eller fotot som passar till din lilla ram. Med vår hjälp hittar du garanterat det perfekta sättet att visa upp dina favoritminnen.

Liten ram – på de bästa platserna i hemmet

Undrar du var de bästa platserna att placera dina små fotoramar är? Här kommer några förslag på platser i ditt hem där du kan placera dina ramar, så att de kan beundras av alla. Oavsett var du väljer att placera dina, är vi säkra på att de kommer att se bra ut och ge dig oändlig glädje.

Skrivbordet, sidobordet, fönsterbrädan eller bokhyllan

Låt oss först börja med vardagsrummet. Ett sidobord är den perfekta platsen för en liten ram. Särskilt om det är ett familjefoto eller något speciellt som du vill visa upp. Om du har ett skrivbord i vardagsrummet är det förstås också en bra plats för en ram. Och om du har hyllor i vardagsrummet är en ram på dem ett utmärkt sätt att lägga till lite personlighet och stil.

Sedan går vi vidare till arbetsrummet. Återigen är ett skrivbord en bra plats för en ram, men glöm inte bokhyllan! Att sätta en ram på en hylla är ett utmärkt sätt att visa upp dina favoritfoton eller konstutskrifter. Och om du har en vägghylla är det en annan bra plats för en liten ram. Kom bara ihåg att inte sätta den för högt upp så att folk faktiskt kan se den!

Slutligen vill vi prata om sovrummet. Sängbordet är det självklara valet för en ram här, men glöm inte bort fönsterbrädan! Att placera en ram på fönsterbrädan är ett utmärkt sätt att njuta av dina favoritbilder. 

Inred med våra små ramar

Vi brukar säga att man kan aldrig ha för många små fotoramar. Våra små ramar är det perfekta sättet att visa upp minnen och bilder utan att ta upp för mycket plats. Våra mindre ramar är tillverkade av högkvalitativa material och är idealiska för både bord och vägg. Och eftersom de inte behöver sitta fast på väggen kan du arrangera om dina foton och din heminredning så ofta du vill.

Våra små ramar finns i en mängd olika utföranden och färger, så du kommer med säkerhet hitta den perfekta ram som passar din personliga stil. Oavsett om du föredrar en klassisk träram eller en mer modern metallram har vi precis vad du letar efter. Och eftersom de är så mångsidiga är våra ramar utmärkta att ge bort som present och gåva. I sortimentet av små ramar hittar du ramar i storlekarna: 

Upptäck och beställ våra minsta ramar

Små bilder förtjänar lika mycket uppmärksamhet som större bilder, och våra små ramar är det perfekta sättet att ge dem den utsmyckning de förtjänar. Vi är övertygade att du kommer hitta en liten ram just i din smak. Vänta inte längre utan beställ din lilla fotoram idag och få hem den inom 1-3 dagar.