Svarta ramar

Letar du efter en svart ram? Våra svarta ramar är perfekta för dig som vill att dina tavelramar ska smälta in i resten av inredningen. De kan användas för en rad olika tillfällen, från foton till olika prints. Med så många olika storlekar och stilar tillgängliga är svarta ramar garanterat tilltalande för alla. Beställ dina svarta ramar hos Posterton idag!

Svart tavelram

Vårt urval av snygga svarta tavelramar finns i alla möjliga utföranden för att passa perfekt till alla smaker. Oavsett om du är ute efter en modern eller mer klassisk look har vi de perfekta ramarna för dig. Dessutom är svarta ramar lätta att blanda och matcha med olika motiv och andra inredningselement. 

Svart träram 

Om du letar efter en klassisk och elegant ram för att visa upp dina favoritfoton eller konstverk, rekommenderar vi svarta träramar. Det är sällan man går fel när man väljer en svart träram eftersom det är den mest klassiska ramen. Den svarta ramen skapar en tydlig inramning av motiven och affischerna på avstånd.

Den svarta ramens eleganta och enkla design är lätt att matcha med alla typer av inredning – från rustik och industriell till mer modern stila. Dessutom kommer den neutrala svarta färgen att komplettera vilket färgschema som helst. Oavsett om du hänger upp familjefoton i vardagsrummet eller visar upp ditt barns senaste konstverk i deras sovrum är vår svarta träram det perfekta sättet att göra det på.

Svart metallram 

Våra svarta metallramar är ett trendigt och elegant sätt att visa dina foton och prints. Kolla in våra svarta metallramar här! Dessa ramar finns i olika storlekar, så du kan välja efter dina egna behov och preferenser. De mindre ramarna är perfekta för foton och andra mindre posters, medan de större ramarna är perfekta för affischer och andra större konstverk. Du kan också skapa en personlig tavelvägg genom att blanda och matcha olika typer av ramar. Våra svarta metallramar ser fantastiska ut tillsammans med andra metalliska ramar, till exempel guld eller silver. Så var kreativ och mixa och matcha för att skapa din egen unika look i metall!

Inred ditt hem med svarta ramar

I många år har svarta detaljer och linjer varit en central del i många inredningsstilar. I rustika och moderna industriella inredningsstilar kan du till exempel använda flera element av svarta raka linjer för att skapa ett enhetligt tema i rummet. För ögat är detta mycket harmoniskt och kan binda ihop inredningen och framhäva att det finns en tydlig tanke bakom alla föremål. 

Ett exempel på hur du kan använda svarta raka linjer förutom ramar är om du har svarta stolsben, en soffa med svarta ben, ett soffbord med svarta raka ben och sedan matchar det med svarta tavlor på samma sätt. Detta skapar en nivå av sofistikering och samordning som verkligen kan höja inredningsstilen i vilket hem som helst.

Oavsett om du har ett traditionellt eller modernt hem kan svarta ramar vara ett bra komplement till din inredning. Och eftersom de matchar de flesta väggfärger och motiv är de lätta att arbeta in i vilket rum som helst. Så om du letar efter ett snabbt och enkelt sätt att ge ditt hem ett nytt utseende - tänk på svarta ramar.

Svarta ramar i 50x70 – Våra storsäljare

Två favorit i våra kunders hem är vår storsäljare svart ram 50x70 i trä. Samt svart ram 50x70 i metall. Oavsett vilken svart ram du är intresserad av så har alla tre gemensamma saker

Vacker design 

Ramens djupa, rika svarta färg är fantastisk och kommer att komplettera vilken inredning som helst. Ramens rena linjer ger den ett modernt utseende som aldrig kommer att gå ur tiden. Ramen har en elegant profil med ett skulpturalt djup där listen möter glaset. Den är gjord för att vara långvarig och ge människor en tidlös look.

Kristallklart akrylglas

Glas som både är vackert och hållbart. Den här typen av glas är perfekt för dem som vill ha glasets traditionella utseende, men med de extra fördelarna att det är lättare och mer hållbart. Dessutom är vårt akrylglas kristallklart, så du behöver aldrig oroa dig för klarheten i glaset. 

Problemfri upphängning 

Våra smidiga metallspännen och solida metallhängare gör det enkelt att hänga upp dina verk vertikalt eller i sidled. Dessutom innebär ramens lätta vikt att du kan flytta runt den utan problem. Så sätt igång och arrangera ditt utrymme precis som du vill ha det