Silverramar

Våra silverramar ger dina väggar en touch av glamour. De här ramarna är tillverkade av högkvalitativ metall och är lätta att öppna och montera dina affischer med. Med en elegant profil och stilren design är dessa ramar perfekta för alla bildväggar.

Ramar i silver

Våra ramar i silver är ett perfekt val för dig som letar efter ett chic och elegant sätt att visa upp dina favoritposters eller -konstverk. Våra silverramar har eleganta linjer och en enkel design som passar till alla heminredningsstilar, från modern till traditionell. Dessutom är dem ett perfekt sätt att få din väggar att sticka ut och glänsa lite extra. Våra silverramar är tillverkade av högkvalitativ metall, byggda för att hålla länge – och deras klassiska utseende kommer aldrig att gå ur tiden. Oavsett om du visar upp ett familjefoto, ditt barns konstverk eller favoritbild från en resa, kommer våra silverramar att ge en touch av stil till alla dina miljöer.

Stort sortiment av fotoramar i silver

Om du letar efter ett elegant och lyxigt sätt att rama in dina bilder eller posters har du kommit till rätt kategori. Den här eleganta och snygga silver ramarna är tillverkad av hållbar metall med en silverfinish som kommer att passa perfekt in i ditt hem eller kontor. Oavsett om du har en glamorös eller industriell inredning kommer en ram i silver att komplettera din befintliga inredning perfekt. Dessutom är det enkelt att byta ut dina prints eller affischer när du vill ha en förändring. 

Lyx och glänsande silverramar 

Silverramar brukar förknippas med både elegans och lyx, vilket gör dem perfekta för rustika eller industriella stilar. De kan också användas i glamorösa, minimalistiska och vintagestilar.

Eftersom de är så diskreta är silverramar lätta att arbeta in i vilken rum design som helst. Dessutom passar de utmärkt till nästan alla typer av inredning. Så oavsett om du vill ha en elegant och modern look eller något mer mysigt och rustikt är silverramar ett utmärkt sätt att avsluta ditt rum.

När passar det med en ram i silver?

Att inreda med metaller tycker vi på Posterton är snyggt! Den kalla metallen skapar en härlig kontrast samtidigt som den blandas bra med sin omgivning. Att mixa metaller och silver kan dock vara svårt. Därför har vi nedan några exempel hur du kan tänka när du inreder med metaller i allmänhet och silver i synnerhet.

Kalla och varma metaller

Det finns både varma och kalla metaller. Exempel på varma metaller är koppar, mässin och guld. Exempel på kalla metaller är aluminium, rostfritt stål, plåt och silver. För att skapa en ”brygga” mellan dina olika metaller kan du försöka hitta ett föremål som blandar dem. Det kan vara en tavla, några lampfötter eller en stor vas som blandar olika metalliska toner. Det blir som ett ”ankare” för din mix och skapar en känsla av sammanhang.

Sprid ut dina metaller

När det gäller metallföremål i ditt hem är det viktigt att vara försiktig så att du inte koncentrerar alla metallföremål till ett område. Men med silverram kan du enkelt sprida ut dina metaller på rummets alla väggar.

Välj en ram i silvermetall

Denna vackra ram är tillverkad av nysilver, en blandning av koppar, zink och nickel som ger den en härlig, glänsande yta. Den är också byggd för att hålla. Ramen har en robust konstruktion som kommer att stå emot slitage och byte av motiv. Välj därför en ram i silver hos Posterton!

Silverramar i olika storlekar 

Vi erbjuder ett stort sortiment till marknadens bästa priser. Här hittar du bland annat silverram i storlek 50x70 samt silverram i storlek 70x100. Allt för att du ska hitta den perfekta storleken för dina konstverk. Genom att välja en silverram som inramning till dina affischer, posters och tavlor drar du ett säkert kort när det kommer till din inredning. Klicka dig runt i våra kataloger för att kombinera stilar och trender med olika färger eller svartvita motiv och sätt en egen prägel på dina väggar. Hos Posterton finns silverramar bland det mesta annat du behöver för dina väggdekorationer – för att du ska lyckas med konsten.