Posters 30x40 cm

Hos Posterton köper du snygga posters i storleken 30x40 cm. I vårt breda sortiment hittar du affischer med inspirerande citat och abstrakta mönster. Men också tavlor för barn och varianter perfekta för vardagsrummet, köket eller till och med badrummet. Faktum är att posters i just 30x40 cm är mycket användbara. Affischerna passar de flesta ytor då de inte tar upp speciellt mycket plats. Samtidigt fungerar de som centrala statement pieces. Addera färg och genomtänkta detaljer med poster i storleken 30x40 cm.

Inred kreativt med posters i storleken 30x40 cm

Det bästa med mellanstora posters är att de kan placeras lite var som helst. Pynta med dem på väggen ihop med andra större och mindre motiv. Du kan även låta dem hänga på egen hand vid sidan av garderoben, ovanför byrån eller bredvid en kompis i samma storlek. En poster i 30x40 cm fungerar dessutom utmärkt som ett stående inramat motiv i fönstret eller på en hylla. Våga vara kreativ med tavlor i måtten 30x40 cm.

 

Alla våra posters är tryckta på högkvalitativt papper och fungerar därför som exklusiva detaljer i ditt hem – oavsett om du väljer ett svartvitt fotografi eller ett abstrakt konstverk skapat av ett välkänt namn. Varför inte unna dig en poster eller två redan idag. Leta dig igenom vårt välfyllda sortiment av tavlor i 30x40 cm för att hitta alternativ som faller dig i smaken. 

Posters för alla tillfällen 

Visste du att en snygg poster faktiskt passar alla tillfällen? Vill du piffa till hemma med stilrena detaljer eller pynta inför en temafest? Vi erbjuder posters i såväl snygga abstrakta mönster som högtidsposters för julfesten eller nyårsmiddagen. Posters fungerar även som en utmärkt present. Ta med en barntavla till babyshowern eller en poster med fordon till det biltokiga födelsedagsbarnet. 

 

Vi fyller ständigt på vårt utbud med det allra senaste och trendigaste för att du alltid ska kunna uppdatera ditt hem med nya snygga posters. Det bästa med posters är att de enkelt kan bytas ut. Det enda du behöver göra är att plocka ut dem ur ramen och sätta i en ny. Skapa en härlig samling av posters från Posterton att byta med. 

Stående eller liggande posters?

Under denna kategori hittar du såväl stående som liggande posters i måtten 30x40 cm. Det bästa med vårt breda utbud av affischer är att de även kommer i olika mått och format. Med andra ord finns det inte ett rum där du inte får plats med en poster från Posterton. Bläddra bland våra filter som du hittar högst upp på sidan. Här kan du välja både färg, storlek och format. 

 

Vill du sätta ihop en snygg tavelvägg krävs posters i olika utföranden. Med vårt sortiment kan du pussla ihop din tavelvägg precis hur du vill. Blanda liggande planscher med stående och posters i 30x40 cm med varianter i andra storlekar. Du kan dessutom växla mellan ramar i olika färger och nyanser. Vi lovar ett enastående resultat. 

Köp posters i 30x40 cm från Posterton

Letar du efter snygga posters i storleken 30x40 cm? Då har du kommit helt rätt. Hos Posterton hittar du mängder av posters i dessa mått, och i flera andra storlekar såklart. Är du osäker på vilken storlek som passar din vägg? Då kan du beställa hem olika modeller för att själv se vad som fungerar bäst. Hos oss har du alltid 14 dagars ångerrätt och snabb leverans så att processen slipper dra ut på tiden.

 

Beställ posters för sovrummet, vardagsrummet och barnrummet från Posterton redan idag. Vi lovar att du inte kommer bli besviken. Varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst om du har några funderingar.