Gaming posters

TV-spel och datorspel är mer än bara en hobby – det är en livsstil! Med våra snygga gaming posters kan du som gamer inreda ditt hem och dina väggar på ett sätt som speglar dig och dina intressen. Hos Posterton har vi gamer posters av många olika slag. Använd våra filters för att få fram affischer i olika storlekar, färger och spelserier, eller scrolla ner för att se samtliga posters i vår kategori Gaming posters.

Köp gaming posters online

Kör du World of Warcraft, Minecraft och Elden Ring, eller är du mer för Assassin’s Creed, Fortnite och League of Legions? Oavsett vilka spel du föredrar så kan du förhöja spelupplevelsen med snygga affischer med Gaming-motiv. Hos Posterton hittar du gaming posters för alla typer av spelrum. Välj mellan affischer med karaktärer från kända spel, till mer generella motiv som joysticks, tangentbord och roliga bilder med internetkultur.

 

Som gamer är givetvis snygg grafik av största intresse. Därför vill vi gärna tala om att alla våra posters trycks på papper av hög kvalitet, vilket säkerställer utmärkt färgåtergivning och lång livslängd. På Posterton jobbar vi ständigt med att utöka vårt sortiment av gaming posters till att rymma fler motiv från alla delar av spelvärlden. Hittar du inte just den spelposter du letade efter så är vårt råd till dig att återvända hit snart igen. Vårt sortiment av posters växer för var dag och vårt mål är att kunna erbjuda något för alla! 

Skapa en häftig gaming-station med posters

Som gamer ligger såklart allt ditt fokus på skärmen, men genom att inreda din gaming-station med snygga affischer kan du förhöja känslan hos din gaming-station. Hos Posterton hittar du från nostalgiska retro affischer med klassiska spel till peppande citat som får dig att prestera på topp – i varje match. Gamingvärlden rymmer som bekant otroligt många olika stilar och uttryck och det kan vara svårt att veta vilken stil man ska välja. För bästa resultat kan du därför välja motiv som du tycker passar ihop med din utrustning eller som du har ett personligt förhållande till. 

 

De allra flesta spelstationer går i mörkt svarta och grå toner, ofta med neonfärgade element och gradient-skalor. För en snygg och enhetlig stil kan du matcha dina gaming posters med posters i liknande färger. Vi har flera kategorier med affischer i olika färger, från neon posters till prints i gröna, blå och lila kulörer. Vill du ha mer inspiration kring hur du kan inreda med posters och tavlor så hittar du det i vår blogg

 

Gaming posters med snabb leverans 

Det går snabbt i dator- och tv-spel och på Posterton vill vi kunna matcha detta genom att erbjuda riktigt snabba leveranser. Vanligtvis skickar vi dina gaming posters redan dagen efter det att du gjorde din beställning, vilket innebär att du sällan behöver vänta längre än 2-3 dagar på att få ditt paket. Beställer du för mer än 349 kronor bjuder vi även på fraktkostnaden. 

Som kund hos oss har du alltid 14 dagars ångerrätt. Så om det inte känns rätt så är det bara att byta till ett annat motiv. Mer info om köpvillkor, frakt och returer kan du läsa om här