Posters 50x70 cm

Letar du efter snygga posters att pynta med hemma? Då har du hittat helt rätt. Under denna kategori finns nämligen alla våra posters i storleken 50x70 cm. Detta är en av våra största storlekar och de poster som du hittar under denna kategori fungerar som ståtliga statement pieces i ditt hem.

En personlig touch med posters i måtten 50x70 

Med snygga posters är det enkelt att tillföra en personlig touch till ett rum. Våra affischer är av hög kvalitet och säljs alltid till ett billigt pris. Dessutom erbjuder vi posters med en mängd olika motiv – i både liggande och stående format. Posters i storleken 50x70 bidrar alltid med en härlig atmosfär till ett rum. Dekorera med tavlor i måtten 50x70 cm. Affischerna fungerar utmärkt som väggarnas mest iögonfallande dekoration, omgivna av mindre tavlor eller annat pynt. Är du inte så mycket för konst men vill tillföra något stilfullt till dina väggar? Då är en enkel poster i 50x70 cm det perfekta alternativet. En eller ett par posters i denna storlek är det enda som behövs för att tillföra en enkel men stilfull känsla till ett rum. 

 

Köp svartvita posters, fotografier av människor och djur, abstrakta illustrationer eller kanske posters med motiv skapade av välkända konstnärer. Oavsett vilken typ av poster du föredrar finns våra tavlor i 50x70 cm i alla möjliga stilar. 

Ett brett utbud av posters från Posterton

Ska du köpa posters i måtten 50x70 cm har du hittat helt rätt. Hos Posterton finns hundratals prints att välja mellan. Nöj dig inte med halvdana motiv i dålig kvalitet när du kan få det allra bästa. Vi lovar att du kommer hitta dina nya favorittavlor under denna kategori. 

 

Visste du att vi ständigt fyller på vårt sortiment med det allra senaste och trendigaste? Men här finns såklart även en mängd bästsäljare och klassiska motiv som du inte får missa. 

 

Glöm inte bort att utforska kategorier som vintage posters och affischer med motiv inspirerade av våra årstider. Här finns dessutom konstverk målade i konststilar som Line Art och Akvarell.  

Tavelvägg med posters i olika mått 

När du ska sätta upp en tavelvägg är posters i olika mått viktiga. Du kan såklart välja att bara använda dig av modeller i samma mått – men resultatet blir mer kreativt om du väljer olika. En eller ett par affischer i 50x70 cm fungerar utmärkt som tavelväggens mittpunkt. Placera sedan posters i mått som 21x30 och 30x40 runt om i olika nivåer för att bidra med snygga kontraster. För att få inspiration eller köpa redan färdiga tavelväggar kan du klicka dig vidare här.  

Köp posters i 50x70 cm från Posterton

Hos Posterton köper du posters i 50x70 cm och flera andra storlekar. Vi vill göra det möjligt för alla oavsett väggyta att dekorera hemmet med vackra posters. Om du inte har en ram som passar kan du köpa nya ramar hos oss. 

 

Vi arbetar ständigt med att kunna erbjuda dig en snabb och smidig leverans. Du har dessutom 14 dagars ångerrätt. Varmt välkommen att kontakta vårt kundtjänst om du har några funderingar.