Vintage & Retro Posters

Under denna kategori hittar du vintage posters med unik och gammaldags design som passar såväl retrolyan som det moderna hemmet med unik konst. Oavsett om du vill skapa en stilren look med snygga fotografier eller fånga en svunnen tid med motiv i vintage-stil, kommer du göra det med finess. Med vintageposters från Posterton är det enkelt att skapa ett personligt hem. Köp vintage affischer online redan idag.

Snygga vintage affischer & posters i retrostil

Ta del av ett stort utbud av vintage posters i en bred variation av färger och med en mängd motiv. Att pynta hemmet med vintage detaljer har varit en het trend under många år. Människor älskar att blanda modern inredning med detaljer från förr. Men en lampa från 30-talet, en designstol från 50-talet och konst med retromotiv har du snart skapat ett hem att trivas i. 

 

Ta del av allt från svartvita fotografier och härliga färgstarka affischer som går i rosa, gult och blått – i ett retrohem är färger varmt välkomna. Självklart kan du även blanda färgstarka kulörer med svartvitt. Gör en tavelvägg med svartvita fotografier på gamla byggnader blandat med motiv på växter, blommor och sportbilar. Ovan hittar du våra filter där du bland annat kan välja färg, men också format och storlek. Med retroposters i olika storlekar kan du enkelt anpassa dig efter de tomma ytorna på väggar eller hyllor. 

Retroposters och vintagetavlor för alla hem    

Alla posters som du hittar under denna kategori, och på hela Postertons hemsida, är tryckta på högkvalitativt papper med snygg finish. På så sätt kan vi garantera att varje detalj framhävs på bästa sätt. Dessutom är vi noga med att regelbundet fylla på och förnya vårt sortiment för att alltid kunna erbjuda dig något nytt (eller gammalt) och spännande. 

 

I en äldre bostad fungerar vintageposters som tidstypiska motiv för en enhetlig och autentisk känsla, medan de i moderna miljöer uppfattas som genomtänkta och unika detaljer. Vi har posters och tavlor för alla hem. 

 

Letar du efter något iögonfallande och färgglatt? Då kanske du vill kika närmare på våra botaniska posters med växter, kryddor och blommor – perfekta inslag i köket eller matsalen. Välj ut en eller ett par favoriter eller sätt ihop en tavelvägg där du blandar blomstermotiv med abstrakt konst och fotografier av fordon i härliga färger. 

 

Under vår kategori med vintageposters hittar du även flera diskreta motiv i dova färger, både i form av illustrationer och fotografier. De svartvita tavlorna går aldrig ur tiden och passa lika bra i den enkla och stilrena villan som den pampiga sekelskiftesvåningen. Extra snyggt blir det om du blandar vintageplanscher med klassisk konst från berömda konstnärer och egna fotografier. Växla mellan nostalgiskt, trendigt och personligt för den perfekta mixen. Du kan dessutom enkelt förändra utseendet på din inredning genom att byta plats på tavlor och posters. 

Köp vintageposters online från Posterton 

Hos Posterton beställer du smidigt hem posters online. Alltid till ett billigt pris och med snabb leverans. Alla posters paketeras dessutom i kartongrör med ett säkert hölje för att skydda dem mot all yttre påverkan. Beställ och skicka tillbaka om du inte känner dig nöjd – vi har 14 dagars ångerrätt. 


Med posters och tavlor i vintage-stil från Posterton är det enkelt att fylla hemmet med unika detaljer. Beställ posters online redan idag. Vid funderingar som rör våra posters eller andra produkter kan du alltid kontakta vår kundtjänst.