Poster storlek

Hos Posterton köper du posters i flera storlekar och format. Här finns allt från små posters till stora och varianter i måtten 30x40 cm – en perfekt mellanstorlek. Det bästa är att du inte behöver anpassa dig efter en specifik storlek i val av poster. Alla våra motiv finns i olika mått.

Liggande eller stående posters?

Letar du efter en poster i liggande eller ett stående format? Eller kanske både och? Tur är väl då att du hos Posterton hittar mängder av prints i båda formaten. Vi vet att alla rum är olika och av just den anledningen passar också olika format. 

 

Vill du köpa en iögonfallande poster att hänga ovanför det avlånga matsalsbordet? Då passar en liggande poster i storleken 50x70 cm utmärkt. Du kan även placera två större stående posters bredvid varandra – vi lovar dig ett pampigt resultat. 

 

Det går såklart även utmärkt att matcha liggande posters med stående. Placera två liggande posters i storleken 30x40 på höjden och en stående i storleken 50x70 bredvid för en symmetrisk form.  

Mängder av motiv, färger och konststilar 

Du ska inte behöva begränsa dig när det kommer till val av posters. Vi vill att du ska kunna leva ut dina drömmar och fylla ditt hem med tavlor och affischer som förmedlar din egen personliga stil. Det är också av den anledningen du hittar tusentals posters inom en mängd kategorier här på vår hemsida. 

 

Välj mellan professionell fotokonst i både färg och svartvitt, unika målningar av djur och natur och motiv i konststilar som Line Art och Akvarell. Glöm inte att kolla in vårt utbud av posters med konstverk skapade av några av konstvärldens mest kända namn. Kanske känner du igen Matisse, Gustav Klimt och Hilma af Klint

Posters i storlekar från 13x18 till 50x70

Hos Posterton är det inte speciellt svårt att hitta posters i passande storlek. Eftersom alla våra posters finns i mått från 13x18 cm upp till 50x70 cm lovar vi att det finns flera affischer som passar dina önskemål. 

 

Vilken storlek på poster du tycker passar kan variera beroende på rum. I vardagsrummet kanske du vill ha en tavelvägg med affischer i storlekarna 21x30 och 30x40 medan du i badrummet föredrar mindre modeller i 13x18 cm. I sovrummet kan två stora posters i storleken 40x50 ovanför sängen bidra med den rätta hotellkänslan. 

Köp posters online från Posterton

Vi vet att storleken är viktig. Postern ska passa utrymmet på din vägg och matcha de andra tavlornas mått. Faktum är att sätta upp väggdekoration är lite av en konstform. Med posters på väggarna kan du styla rummet precis hur du vill. Är du osäker på vilken storlek du ska köpa har vi dessutom 14 dagars ångerrätt på alla våra produkter. Beställ hem dina favoriter i olika mått och besluta dig för vilka som passar bäst på plats. 

 

Letar du efter ny härlig konst till ditt hem – och av hög kvalitet till ett bra pris? Då har du hittat helt rätt. Hos Posterton köper du posters online. Vi har posters i en mängd storlekar och format som passar alla hem. 

 

Med Posterton behöver du inte vara ett proffs för att inreda med väggdekoration – allt du behöver är ett brett utbud av det allra senaste och trendigaste.