Text posters

Letar du efter ett sätt att ge dina väggar lite personlighet? Kolla in våra text posters! Med ett enormt urval av roliga och inspirerande citat, ordspråk och meddelanden hittar du garanterat den perfekta som passar din stil. Scrolla ner för att hitta din idag.

Texttavlor och text posters

Man brukar säga att en bild säger mer än tusen ord, men det beror förstås på ordens betydelse och hur de tolkas. På Posterton finns gott om posters med ordspråk och citat som berör oss på olika sätt. Flera av våra affischer och posters består av humoristiska och fyndiga formuleringar som kan skapa leenden och skratt, men också ha en djupare betydelse bakomliggande. Sätt upp en tavla med tänkvärda ord som får betraktaren att tänka till och ta med sig något meningsfullt i livet och kombinera gärna med andra motiv som kanske hänger ihop med citatet för att skapa en vacker enhet i form av bilder och texter på väggen. Scrolla ner för att se vårt utbud av text posters.

Posters med text och citat

I vårt sortiment med texttavlor och posters med citat finns bland annat kända historiska citat som har blivit tidlösa budskap som kan implementeras i vardagen än idag. Genom att välja en text som avspeglar dina egna värderingar och budskap berättar dessa tavlor även någonting om dig själv, din familj och ditt hem. 

Skifta mellan allvarliga ord som väger tungt och fyndiga ordlekar som påminner dig om att inte ta livet alltför allvarligt och njuta av de små tingen som livet har att erbjuda. Skapa ett välkomnande hem genom att sprida ljus och kärlek och placera texten där du tycker att den passar bäst. I köket vill du kanske ha en tavla som associeras till matlagning och inspirerar till nya smaksensationer. Blanda gärna svartvita och stilrena affischer och posters med text, färgglada målningar eller färgstarka citat. 

 

Texttavlor är ett stilrent och snyggt sätt att sätta prägel på ditt hem och genom att matcha tavlorna med omgivningen kan inredningen i din bostad få ett rejält lyft. Våra affischer och posters är tryckta på kvalitetspapper för att du ska ha glädje av dem länge, utan att de förlorar sin skärpa och glans. 

Inred med text tavla i ditt rum

Du bestämmer själv vilka ord, citat eller ordspråk som speglar ditt hem och din personlighet bäst och vi har ett brett utbud med texttavlor för att alla ska hitta något som passar just dem specifikt. Om du vill slå på stort kan du investera i en större tavla medan våra mindre varianter kan placeras mer fritt samt kombineras med andra tavlor som komplement. 

 

Förädla ditt hem med ett vackert typsnitt och typografisk konst där geometrin blir minst lika viktigt som orden i sig, eller framhäv ett budskap med skarpa kontraster med bokstäverna som central punkt i tavlan. Låt dig inspireras av diverse vackra texttavlor som är tagna ur olika viktiga historiska sammanhang, med citat från betydelsefulla och inflytelserika personer inom politik eller konst, alternativt nya fyndiga och lekfulla ordkombinationer som är talande för vårt moderna samhälle och som kan sätta fingret på aktuella fenomen på ett roligt och tilltalande sätt. Om du bläddrar dig igenom våra texttavlor är chansen stor att du hittar något som du tycker beskriver en nära vän eller familjemedlem och våra posters och affischer är således perfekta som personliga gåvor.