Illustration Posters

Det finns inga gränser för vilka illustrationer som kan förekomma på en poster. Man kan tänja på verkligheten och addera fantasifulla element, eller måla av objekt från det vardagliga livet. Hos oss kan du hitta allt från uttrycksfulla posters till minimalistiska och grafiska illustrationer, där allt som behövs för att skapa ett intressant motiv är ett svart streck på ett vitt papper. Vi har även illustration posters med färgglada detaljer som du aldrig kommer att tröttna på. Scrolla vidare för att utforska vårt breda sortiment av illustration posters. Använd gärna våra filter om du letar efter något specifikt!

Köp illustration posters online

Innan kameran uppfanns, använde man sig av illustrationer för att avbilda verkligheten. Illustratörer anlitades bland annat för att måla kartor, teckna arter i böcker och avbilda olika objekt. Då var det viktigt att på ett noggrant och korrekt sätt återge verkligheten så bra som möjligt.  

Även om illustrationer förr i tiden var mer utav en nödvändighet, så har användandet av realistiska målningar inte minskat. Det fina med handmålade motiv är den mänskliga och levande prägeln, som är svår att uppnå på annat sätt. Man behöver sällan besöka många hem förrän man stöter på en illustration som avbildar något från vår verkliga värld. Ett exempel är våra populära botaniska posters, som avbildar blommor på ett naturtroget sätt. Pioner och Bukett är två utmärkta exempel!  

Dröm dig bort med Illustration posters

Illustrationer kommer även i abstrakta former. Genom att jobba med de vaga elementen i illustrationerna, kan vi låta våra hjärnor fylla i luckorna och skapa sina alldeles egna associationer. De diffusa motiven kan nå djup in i vårt undermedvetna. Med utrymme för att låta den egna fantasin hitta samband bland upplevelser och känslor, kan motiven kalla tillbaka ett härligt minne, eller låta oss få en behaglig förnimmelse. Kika gärna in vår poster Vågor och Guld, med abstrakta former och grafiska element, som gärna för tankarna till ett böljande hav. Känner du den friska havsbrisen mot huden?  

Blanda gärna posters med illustrationer och foton!  

Kan du inte bestämma dig för om du gillar illustrationer eller foto mest? Inga problem – hitta en röd tråd och blanda fritt utifrån tema, färg eller motiv. Älskar du blått? Välj ut några blå posters som du tycker om och använd dem i en personlig affischvägg. Eller kan du inte få nog av hundar? Kombinera illustrationer och foton av hundar – det kan aldrig bli för mycket! 

När du hittat dina favoriter, kan vi tipsa om att matcha affischerna med våra ramar. En svart metallram är ett säkert kort som går bra ihop med alla inredningsstilar. Eller välj en ekram, som skapar en varm och genuin känsla.   

Beställ enkelt hem dina illustration posters

Det är inte alltid det lättaste att hitta en poster som passar både i storlek, motiv och färg. Vi har försökt underlätta genom att erbjuda våra illustration posters i små och stora storlekar, allt från 21x30 cm till 50x70 cm. Vårt stora utbud hjälper dig att hitta rätt stil och färg, som går bra ihop med resten av din inredning i hemmet. Och du har alltid 14 dagars öppet köp, så att du i lugn och ro kan känna efter att de posters du beställt är rätt för dig