Arkitektur Posters

Letar du efter ett sätt att piffa upp dina väggar? Kolla in vårt urval av arkitekturaffischer och posters! Från rustika dörrar och fönster till berömda byggnader och platser från hela världen - våra arkitektur posters kommer garanterat att ge ett lyft till vilket rum som helst. Dessutom är de en bra samtalsämne - så var beredd på många komplimanger när du visar upp dem.

Snygga & moderna arkitektur posters 

Något som man har älskat att avbilda i urminnes tider är byggnader, både i form av fotografier och handmålad konst. Arkitektur är en konstform som kombinerar både funktion, form och skönhet och passar därför alldeles utmärkt i posterformat.

 

Det är helt enkelt något med formerna, linjerna och den lite strikta känslan som verkligen faller oss i smaken och som gör att vi vill pryda våra väggar med planscher & posters av torn, höghus, smala gränder, kupolformade tak och pampiga broar. Det inger en känsla av liv och rörelse i hemmet och kan skapa en härlig kontrast till de annars vitmålade väggarna eller lugna atmosfären.

 

Dessa mästerverk med arkitektoniska motiv kommer att addera en elegant touch till ditt hem eller arbetsplats och kommer att se lika snygga ut var och en för sig som i grupp med andra motiv på en kreativ tavelvägg. Matcha dem gärna tillsammans med mode affischer, typografi och annan fotokonst för en modern känsla, eller med naturbilder, abstrakta illustrationer och egna fotografier för ett lite mjukare och personligt uttryck.

 

Posters med motiv av gator, byggnader & torg

Kanske hittar du ett motiv från just din favoritstad i vårt sortiment av arkitektur posters? Eller så kommer motiven av gator, torg, byggnader och terrasser få dig att upptäcka en helt ny plats som du gärna skulle vilja besöka! Välj flera motiv från en och samma stad för en enhetlig känsla eller välj ut en poster från var och en av de favoritplatser som du redan har hunnit besöka.

 

arkitektur new.jpg

 

Med bilder på byggnader och historiska platser är det helt enkelt lätt att få till en personlig känsla antingen i hemmet eller på arbetsplatsen, vilket passar perfekt när du vill berätta om vem du är eller det du vill förmedla med hjälp av din inredning.

 

Arkitekturkonstens tilltalande kombination av färger, mönster och stilrena linjer och den råa skönheten i byggnadsmaterial som tegel, stål och betong kommer garanterat att skapa blickfång i rummet och få alla åskådare att vilja kliva rakt in i tavlan.

 

När du vill inreda hemmet med posters av arkitektur kan du välja mellan alltifrån symmetriska byggnader, drömska slott och välkända sevärdheter i några av världens favoritstäder till lite mer detaljerade och närgående motiv av solbelysta fönster, trappor och pampiga balkonger. Ta en närmare titt på vårt inspirerande och noggrant utvalda sortiment och välj ut just dina nya favoriter som kommer att vara lika snygga i sovrummet, vardagsrummet, hallen eller på kontoret.

 

Oavsett om du vill skapa en känsla av ett myllrande storstadsliv med tavlor på höghus och tätbebyggda gator eller en förtrollande och harmonisk atmosfär med motiv av vackra ljusinsläpp eller fantastiska vyer så kommer du garanterat att kunna hitta passande motiv hos oss på Posterton.

 

Vi har arkitektur posters i både tidlöst svart och vitt och ljuva färgskalor och väljer ut samtliga med stor omsorg för att kunna erbjuda ett så högkvalitativt och tilltalade sortiment som möjligt.

 

Välj ut dina favoriter och omge dem sedan med en passande ram i vitt, svart, guld, silver eller trä för att framhäva motivet på bästa möjliga sätt. Hitta din favoritposters av arkitektur samlad på en och samma plats hos oss på Posterton!