Barntavlor

Letar du efter något roligt och unikt att dekorera ditt barns rum med? Kolla in våra bedårande barntavlor! Var och en är prydd med ett lekfullt tryck eller en lekfull design, perfekt för att ge ditt barns rum lite personlighet. Dessutom är de också utmärkta gåvor vid tillfällen som dop och födelsedagar.

Barntavlor & posters för barnrum 

Här kan du hitta mängder av snygga och kvalitativa posters och barntavlor. Inspirera och motivera ungarna till lek och bus med roliga barntavlor och posters!

 

Barn har en fantasi som ingen annan, låt den frodas i barnens rum genom att inreda med härliga motiv och fina barntavlor. Här kan du hitta många typer av posters och affischer till barn, som färgglada bilder och posters med djur, men även pedagogiska motiv som kombinerar nytta med nöje. Till exempel kan en större alfabetstavla vara fin i rummet, det finns flera olika varianter, bland annat med motiv av djur för varje bokstav.

 

Ett kul sätt att lära sig samtidigt som inredningen känns mer inbjudande. När ni håller på att inreda barnens rum kan det vara kul att kolla igenom våra motiv tillsammans med de små. Låt kreativiteten flöda och välj ut affischer och barntavlor som passar just dina barns personlighet och intressen. Här finns allt från rymdinspirerade äventyr till safari, djurparker, fantasifulla motiv och mycket mer.


Det kan på många sätt vara en större utmaning att fixa iordning barnens rum än det övriga hemmet. Detta eftersom barnrummet måste fylla flera viktiga funktioner. Här ska barnen sova lugnt och skönt och samtidigt kunna leka, plugga och ha vänner över. Med andra ord behöver inredningen vara såväl inspirerande och lekfull men samtidigt praktiskt och med plats till förvaring.

 

barntavlor & Posters.jpg

 

Ett tips för att skapa en snygg och inbjudande känsla är att sätta upp flera tavlor av barnmotiv på en av väggarna. Det kan exempelvis vara en blandning av flera olika typer av barntavlor men också flera affischer med olika motiv för att skapa en härlig mix. För att tavelväggen ska bli lyckad är det viktigt att tavlorna sitter kant i kant, antingen i ned- eller överkant. Hos oss på Posterton kan du enkelt välja ut de barntavlor och motiv du och ungarna gillar mest och även passa på att klicka hem passande ramar. En stor affisch i en snygg ram gör sig även utmärkt lutande på en byrå eller på golvet.

 

Barnposters med många olika motiv & stilar

Våga ta ut svängarna när du väljer ut posters till barnrummet. Här kan du välja och vraka bland många humoristiska motiv som garanterat kommer få ungarna att skratta högt. Sätt ihop tavlor med klassiska citat, som ”Hakuna Matana” eller ”I love you to the moon and back” för att skapa en trendigare stil. Många barn gillar ju såklart djur, men även olika landskap och rymdmotiv. Kolla in våra barntavlor på färgsprakande galaxer och planeter, eller välj ut vackra akvarellmålningar av stora valar eller djur man hittar på savannen. Alla gillar vi ju olika och just därför har vi valt att ta hem ett väldigt brett sortiment av motiv för barntavlor.

 

Du kan välja bland såväl gulliga och tecknade motiv men även tuffare grafiska tryck. Våra posters och affischer håller naturligtvis hög kvalitet och är tryckta på ett tåligt och tjockare papper för ökad livslängd. Affischerna håller sin form länge, särskilt om de sätts in i våra ramar. Beställ barnens favoriter redan idag!