Blommor Posters

Ta in blommornas naturliga skönhet i ditt hem med vår fantastiska samling av posters med blommor. Från delikata rosa rosor till slående svartvita buketter är vi säkra på att vi har en blomsterposter för varje smak och stil. Med våra vackra blomsterposters kan du ha en vacker vägg full av blommor när som helst!

Posters med blommor

Bjud in naturen till hemmet genom våra snygga affischer och posters med blommor. Här har vi samlat högkvalitativa posters och tavlor med grönskande motiv som ger liv åt inredningen. Med vårt stora utbud av posters med blommor kan du enkelt hitta något som passar in hemma hos dig. När det kommer till inredning är just blommor, grönska, textilier och belysning några av de viktigaste komponenterna för att skapa en inbjudande atmosfär. Kanske har du en idé om att skapa en enhetlig tavelvägg? 

 

Detta kan du smidigt göra genom att välja ut flera bilder med olika motiv av blommor och blad. För dig som föredrar en nedtonad färgskala kan planscher med beige vass eller torkade och skira rosor vara en bra start. Du kan naturligtvis även beställa hem färgsprakande blomsterängar och vidsträckta landskap och matcha med textilier i samma ton.

Affisch och Poster med blommor

Genom att kombinera våra affischer och posters med blommor och andra äkta växter kan du skapa en trevlig, tredimensionell effekt i ditt hem. Häng exempelvis upp bilder på blommor och växter ovanför en byrå som du sedan ställer en blomvas på. Då vi erbjuder ett stort och varierat sortiment av planscher kan du även skapa en hel vägg med flera typer av motiv.

 

Det blir lika snyggt att sätta upp lika stora posters som att mixa mellan flera storlekar och former. Kom ihåg att du även hittar fina fotoramar till våra posters, något som ramar in motivet fint och som även skapar en mer exklusiv känsla. Få motiv är så avkopplande att titta på som just affischer med blommor. Det finns ju dessutom oändligt många typer av blomster, som vildvuxna ängar med prästkragar, maskrosor och blåklockor. 

Få vintagekänsla - hitta dina posters med blommiga motiv

Blomstermålningar och affischer är perfekta för att lägga till en personlig touch i alla rum, oavsett vilken stil du har. De hjälper till att ge den där mysiga hemtrevliga stämningen samtidigt som de framkallar en gammaldags känsla och erbjuder en retro och vintage stil till ditt rum. Två av våra mest sålda vintage posters är just motiv med blommor. Här kan du bland annat hitta vår Vintage blommor poster samt ett liknande motiv: poster med vårblommor i vintage stil. Båda tavlorna är det perfekta valet för naturälskare och vintage stilen kommer att tilltala dem som uppskattar klassisk och tidlös design.

 

Blommiga affischer för alla rum & inredningar 

Variera heminredningen snabbt och smidigt genom att endast byta ut motiven på dina posters. Det finns alla möjliga färgkombinationer att välja bland, från krämigt pastelliga blomster till sprakande klara blomfång med solrosor. Beroende på var du ska hänga upp dina planscher kan det vara bra att fundera över just färgskalan.

I sovrummet är det exempelvis bra att inreda med lugna och harmoniska färger, som blått, grått, pastell och beige. Vi har flertalet vilsamma bilder på torkade blommor och blad, något som kan passa i just sovrummet. I köket kan det vara roligt att inreda med posters som visar ätbara växter och blommor, något du också kan hitta hos oss. 

Att inreda med bilder som du själv får välja ut gör väldigt mycket för känslan i hemmet. Förutom att bilder får oss att känna olika saker, som ett lugn, inspiration eller kreativitet, kan olika motiv även få oss att drömma oss bort till andra platser. 

Tavlor och posters på tropiska blommor kanske startar igång dina resplaner, medan en stor affisch på en svensk sommaräng snarare får tankarna att vandra till midsommar. Bläddra igenom våra olika affischer med växt- och blomstertema för att hitta just din favorit. Kanske har du redan en favoritblomma? Om inte kommer du garanterat att hitta en snart. Oavsett om du gillar färg, lekfulla motiv eller snarare söker efter något modernt, minimalistiskt och stilrent, kan du hitta allt här. 

Köp posters och tavlor med blommor online från Posterton

Letar du efter nya härliga motiv av blommor till ditt hem – och av hög kvalitet till ett bra pris dessutom? Då är det bara att börja gå dig igenom vårt utbud av blommiga posters. Hos Posterton köper du snygga blommor och blomster posters online. Här finns varianter för alla hem. 

Beställ just dina favoriter redan idag. Är du på osäker vilket motiv av blommor som passar hemma hos dig kan du alltid beställa hem flera varianter att välja mellan. Du har alltid 14 dagars ångerrätt. Med Posterton behöver du inte vara ett proffs för att inreda med väggdekoration – allt du behöver är ett brett utbud med det allra senaste och trendigaste.