Posters växter

Addera lite inspiration från växtriket i ditt hem med våra fantastiska affischer och posters med växter. Vi har ett brett urval av stilar att välja mellan, så att du kan hitta den perfekta matchningen för din inredning. Oavsett om du letar efter en retrokänsla, en romantisk känsla eller något mer modernt och stilfullt har vi den perfekta växt postern för dig.

Poster med olika växtmotiv 

Letar du efter ett sätt att piffa upp ditt utrymme och skapa lite liv i ditt hem? Kolla då in vår häftiga samling av planscher med växtmotiv! Med en mängd olika kaktusar, blommor, palmer, blad och andra växter är dessa affischer det perfekta sättet att skapa din egen lilla stadsoas. Dessutom är de helt bekymmersfria - vilket innebär att du kan njuta av alla fördelarna med växter utan att det är krångligt! Så lysa upp ditt rum i dag med lite grönska - det kommer garanterat att få dig och dina väggar att må bra.

 

Våra växt posters är den perfekta lösningen för alla som kämpar med att hålla riktiga växter vid liv, dessa posters kommer att ge nytt liv åt ditt hem med sina livfulla färger och vackra silhuetter. Utan behov av vattning eller underhåll är våra blad- och växtposters det problemfria sättet att få in lite natur i ditt rum. Oavsett om du vill ge färg åt ett rum eller helt enkelt vill skapa en mer naturlig känsla är våra affischer den perfekta lösningen. Beställ dina idag och förvandla ditt hem med lätthet!

 

Plansch med växter för harmoni och lugn

Våra posters med växter är inte bara snygga att hänga på väggarna, utan de har också en lugnande effekt som kan hjälpa dig att varva ner efter en lång dag. Att omge sig med växter och blad har visat sig minska stress och främja känslor av välbefinnande.

 

Om du letar efter något mer än bara ett foto av gröna blad har vi också affischer med illustrationer och teckningar samt närbilder i svartvitt. Så ta en titt på vårt urval och hitta den perfekta affischen som ger lite liv åt din inredning!

Tavelvägg från växtriket 

Att skapa sin egen tavelvägg är både populärt och väldigt snyggt och är det något våra växt posters kan hjälpa till med så är det just detta - att skapa en tavelvägg med inspiration från växtriket. Om du känner att du vill skapa mer liv i ditt rum kan du överväga att välja en tavelvägg med växt- och blomstermålningar som tema. De finns så många olika nyanser som kan skapa en dynamik som bara den här typen av växt motiv kan uppnå. 

 

Har du svårt att hitta motiv som passar ihop? Titta gärna in under våra tavelväggar för mer inspiration hur du kan använda våra posters i olika kombinationer tillsammans med andra färger, inredningsstilar och material. Vi har även delat upp våra tavelväggar i olika rum så du enkelt ska hitta inspiration för alla dina rum, till exempel sovrum och vardagsrum.

Beställ växt posters snabbt, smidigt och tryggt

På Posterton vet vi hur olidligt tråkigt det kan vara att vänta på paket. Därför ser vi till att göra allt vi kan för att din växt posters ska vara hos dig inom högst ett par dagar. Lika tråkigt som det är att vänta är när något inte lever upp till förväntningarna. Därför har du som kund alltid 14 dagars ångerrätt när du beställer växt posters av oss.  

Våra posters är tryckta på noga utvalt papper av en hög och åldersbeständig kvalitet. I de allra flesta fall kan du också välja storlek på din poster - så beställ din idag.