Botaniska posters

Med en rad olika mönster att välja mellan kan du hitta dina perfekta botaniska posters som passar din stil. Oavsett om du letar efter ett lugnande blommigt tryck för ditt sovrum eller en livlig och färgstark design för ditt vardagsrum har vi allt du behöver. Du kommer älska våra botaniska posters.

Botanisk poster med blommor och växter

Vår kategori botaniska posters erbjuder ett brett utbud av affischer med vackra botaniska motiv. Vare sig om du letar posters med torkade växter, gröna blad, blommor eller kaktusar har vi allt du behöver. Häng upp en eller flera av dessa affischer i ditt hem och skapa en härlig atmosfär som du och dina gäster kommer att njuta av. 

 

Våra affischer innehåller vackra målningar och illustrationer, perfekt för att sätta färg på alla rum. Oavsett om du letar efter en elegant illustration av rosor eller en livlig målning av bananblad har vi något för alla. Våra affischer är också tryckta på högkvalitativt papper, vilket garanterar att de håller i många år framöver. 

 

Trädgårdsmänniskor och blomster fantaster kommer att bli förtjusta i vårt urval av botaniska affischer och posters. Vi har allt du behöver för att göra ditt hem till en vacker trädgård Så lysa upp ditt hem idag med vår fantastiska samling botaniska affischer. 

 

Botaniska affischer och posters i vintage stil

Vintage och retro stil har gjort en comeback. Här hittar du många botaniska vintage posters i olika stilar. De mest populära affischerna i den här kategorin är motiven monsterablad, palmblad och maskrosblommor. Att välja någon av dessa är det perfekta sättet att liva upp vilket rum som helst! Med en stor variation i färg och stil kan du hitta en som passar din smak. 

 

Låt dock inte deras vintage utseende lura dig - dessa botaniska växter kommer att ge djup utan att ta över all uppmärksamhet från andra element som möbler eller inredningsdetaljer - allt för att kunna ge rummet som helhet bäst förutsättningar. 

 

Dekorera dina väggar med botanisk konst och prints

Oavsett om du letar efter en present eller bara vill dekorera ditt eget rum, kommer vårt urval av botanisk konst att vara ett perfekt komplement. Från traditionella blomstermotiv som har funnits sedan antiken hela vägen upp till banbrytande modern konst gjord av inget annat än torkade blommor och växter i sina naturliga färger. Är du en riktig fantast av botaniska tavlor så föreslår vi att du tittar in våra tavelväggar för att hitta inspiration för en hel vägg med dina favoritmotiv från botanikens värld.

 

Botanisk illustration, botanisk konst och blommålningar

Har du någonsin undrat över skillnaden mellan botanisk illustration, botanisk konst och blommålningar? I denna text förklarar vi skillnaden mellan alla dessa typer. 

 

Målet med botaniska illustrationer är att kunna identifiera växten. Uppgifterna omfattar både hur den ser ut i sin naturliga miljö och eventuella identifierade egenskaper, vilket sedan kan möjliggöra en korrekt identifiering enbart med hjälp av antingen taxonomisk kategori eller släktnamn.

 

Botanisk konst är ett otroligt naturverk. Den viktigaste aspekten är utan tvekan blomställningen eller växten i sig själv med särskild uppmärksamhet på estetik och utseende - den innehåller alltså inte all information som botanister behöver, men lyckas ändå fånga det visuella och konstnärliga.

 

Blomstermålning är en traditionell konstform som har funnits i århundraden. Målare använder blommor i sina verk för att representera skönhet, kärlek och glädje. Likt så som de har gjort sedan de första tidsperioderna då människor började odla växter! De kan också hittas tillsammans med stilleben bilder där botaniska egenskaper inte är lika viktiga för det övergripande verket - och istället handlar det om subtilitet med dessa verk!

 

Oavsett vad du väljer erbjuder vi på Posterton ett brett utbud av botaniska posters att dekorera ditt hem med. Det finns massor av olika mönster för varje typ eller stil - så det finns garanterat något som kommer passa dina väggar perfekt.