Space Posters

Under denna kategori hittar du ett stort utbud av space posters – perfekta för alla som älskar stjärnhimlar, aliens, astronomi och rymden. Ta del av vårt utbud av trendiga, prisvärda och noggrant utvalda posters av astronauter, himlakroppar och mysiga tecknade stjärnfall. Våra trendiga space posters passar alla hem – oavsett om det ligger här på jorden eller någon annanstans i universum. Hitta dina favorittavlor i rymdtema redan idag.

Snygga rymdtavlor för ditt hem 

Hos Posterton hittar du en mängd tavlor med motiv i temat astronomi och rymden. Inkludera universum och glittrande stjärnfall in din heminredning. Människor har fascinerats av rymden, planeter och himlakroppar sedan vi bodde i grottor. Det är också därför space posters är så populära. Med våra stilrena rymdtavlor är det enkelt att pynta hemmet med unik konst som lyfter alla rum.

 

Med våra snygga prints kan du njuta av vacker natthimmel, även på dagen. Placera våra space posters i sovrummet eller barnrummet. Du skulle även kunna skapa en kreativ tavelvägg i vardagsrummet där du matchar olika posters i rymdtema med annan konst från Posterton. Kolla bland annat in våra svartvita posters och vår fotokonst, eller texttavlorna vilka alla fungerar som passande inslag i en tavelvägg.     

Stort utbud av posters med stjärntecken

Till våra space posters hör såklart kategorin med affischer föreställande olika stjärntecken. Motiven passar utmärkt som snygga detaljer i hemmet. Pryd väggen med ditt eller alla familjemedlemmars stjärntecken för att bidra med en mer personlig prägel till inredningen. 

 

Här hittar du såklart alla stjärntecken – ingen kommer bli utan! Från vattumän till kräftor och vågar. Vilka behöver du? För den som tycker om astrologi finns även vår poster som inkluderar alla stjärntecken. 

Space posters för alla rymdfantaster 

Våra affischer kommer i olika färger och motiv. Kolla in den svartvita postern i vintage stil med en astronaut eller barntavlorna med UFO:n och rymdvarelser. Färgglada space posters fungerar utmärkt i barnrummet och uppskattas mycket av såväl små som stora stjärnskådare. 

 

Här finns allt från fotokonst till abstrakta illustrationer i olika konststilar. Att hitta posters som passar både intresse och inredningsstil kan vara svårt – men för den som älskar rymden är det enkelt. Vi har såklart även posters för andra intressen. Kolla exempelvis in våra affischer med olika sporter eller fordon. Det är med unika posters som du skapar ett personligt hem att trivas i. 

Köp rymd posters online från Posterton

Hos Posterton köper du smidigt posters online. Varför inte scrolla dig igenom vårt stora utbud redan idag? Här hittar du space och rymd posters och en mängd andra unika motiv som passar alla hem. Är du konstintresserad kanske du vill kolla in våra posters i konststilar som Line Art och Akvarell och verk skapade av välkända konstnärer. Du har säkert hört talas om Claude Monet och Wassily Kandinsky. Kolla även in våra snygga ramar i olika material och kulörer. 

Beställ dina prints redan idag och häng upp dem på väggen inom 1 till 3 arbetsdagar. Du har dessutom 14 dagars ångerrätt om du inte känner dig nöjd med ditt val.