Berlin Posters

Köp en Berlin poster och hylla det bästa från Tysklands huvudstad. De här livfulla affischerna fångar själva essensen av Berlin. Om du någonsin har upplevt en riktig Berlinsommar eller dansat i gryningen i denna fantastiska stad, kommer du helt klart att vilja hänga en eller flera av de här Berlin posterna på din vägg. Med sina färger och sin slående design är de perfekta för alla som älskar denna fantastiska metropol.

Dekorera med Berlin-motiv 

Berlin är Tysklands huvudstad och en av Tysklands sexton delstater. Med sina cirka 3,7 miljoner invånare är Berlin den näst folkrikaste staden och det sjunde folkrikaste stadsområdet i Europeiska unionen. Berlin är en kosmopolitisk stad med kultur, politik, media och vetenskap. Ekonomin är baserad på högteknologiska företag och tjänstesektorn och omfattar ett brett utbud av kreativa branscher, forskningsinstitutioner, medieföretag, kongresscentra och nystartade företag. Berlins historia präglas av delningen av staden under det kalla kriget. Sedan Tysklands återförening 1990 har Berlin genomgått en omfattande ombyggnad. Stadens arkitektur är mycket varierande och har ett brett utbud av stilar som speglar stadens skiftande öden genom åren. Ett anmärkningsvärt exempel är Brandenburger Tor, som ritades av Carl Gotthard Langhanst för att symbolisera fred. Under det kalla kriget blev porten en symbol för splittring, men den har sedan dess återgått till sitt ursprungliga syfte som en symbol för enighet. Berlin har också många andra landmärken, som Reichstag, TV-tornet och Checkpoint Charlie. Det finns också många parker och grönområden i Berlin som du kan njuta av.

Posterton fångar livet på dessa platser i Berlin i dessa affischer! Vi har ett brett utbud av Berlin-affischer, från svartvita till färgglada. Köp din Berlin-affisch i dag och låt den tyska huvudstadens atmosfär ta sig in i ditt hem.