Tvillingarna Poster

Letar du efter ett stjärntecken-motiv av Tvillingarna eller en Gemini Poster? Då har du hittat rätt. Här finner du våra Posters inspirerad av Tvillingen och Gemini stjärntecken i olika stilar. Stilrena och snygga stjärntecken tavlor som blir fantastiskt fina på vilken vägg som helst!

Dekorera med zodiakens tecken Tvillingarna 

Gemini är det tredje astrologiska tecknet i zodiaken och har sitt ursprung i stjärnbilden Tvillingarna. I västerländsk astrologi är detta tecken inte längre i linje med konstellationen på grund av jordaxelns precession. Tvillingarna representeras av tvillingarna Castor och Pollux och förknippas med dualitet, dialektik, synergi och motsättningar. Som par är tvillingarna kända för sin förmåga att balansera konkurrerande intressen och perspektiv. De är också kvicka och anpassningsbara och kan se båda sidor av en fråga. Det är därför tvillingbilder är bra dekorationer, eftersom de ger personlighet och är tankeväckande. Så om du letar efter ett sätt att piffa upp ditt hem bör du skaffa dig några tvillingaffischer!

Tvillingarnas konst är ofta färgstark och full av rörelse, precis som tvillingarna själva. Oavsett om du vill lägga till en gnutta nyckfullhet eller om du helt enkelt dras till tvillingarnas dubbla natur, kommer några tvillingaffischer säkert att ge din inredning en astrologisk prägel.