Black Friday

Black Friday är dagen efter Thanksgiving då återförsäljare erbjuder särskilda rabatter och erbjudanden på sina produkter. Det är vanligtvis årets mest hektiska shoppingdag och många börjar sin julhandel denna dag. Termen "Black Friday" har sitt ursprung i Philadelphia i USA, där den användes för att beskriva den tunga och störande fotgängar- och fordonstrafik som skulle uppstå dagen efter Thanksgiving.

Tips för shopping på Black Friday

 På Posterton älskar vi att fira! Därför erbjuder vi specialerbjudanden och rabatter på alla dina favoritposters, inredning och mycket mer. Black Friday är den perfekta tidpunkten för att fylla på med alla dina Posterton-favoriter. Kolla in våra tips nedan för att hjälpa dig att få ut det mesta av black friday 2022! 

 

Posters Black Friday

Det finns vissa inredningsdetaljer som är enklare att köpa online än andra. Stora möbler som ska vara bekväma bör man kanske köpa i butik eller åtminstone åka till butiken för att prova bekvämligheten innan man sedan handlar online. En inredningsdetalj som är enkel och bra att handla online är väggdekorationer.

Hos Posterton finns många olika posters som passar i alla hem, vi har dessutom massvis med inspiration för hur du sedan ska sätta upp dina posters och tavlor. Ibland kan det vara knepigt att veta hur man ska inreda med tavlor men att köpa dem online är väldigt enkelt. Du får då alla mått du behöver och du kan klart och tydligt se hur motiven ser ut. Med posters så kan man väldigt enkelt ändra ett rums utseende för att anpassa sig efter de olika säsongerna. Ett tips är att variera posters men ha kvar de i ramen. På så sätt riskerar de inte att skadas, och när man vill ha lite nya posters så är det bara att ändra ordning på dessa.

Ramar Black Friday

Hos oss på Posterton så finner du många olika ramar i alla möjliga storlekar och varianter. Oavsett om du vill sätta in en poster för att hänga upp på vägen, eller behöver en liten mindre ram där du vill sätta i ett fotografi som du själv har tagit så har vi det du söker. Då Black Friday infaller en månad innan julen så är det ett perfekt tillfälle att köpa en ram i julklapp till någon speciell. Du hittar alla dessa storlekar hos oss:

 

13x18 cm

21x30 cm

30x40 cm

40x50 cm

50x70 cm

70x100 cm

 

Vi erbjuder även ramar i olika material, oavsett om du är på jakt efter en träram, guldfärgad ram eller en traditionell svart ram. Så passa på att förnya ditt hem med nya ramar under Black week 2022.

När är Black Friday 2022

Black Friday infaller alltid dagen efter Thanksgiving. Vilket är den fjärde torsdagen i november. I år 2022 så innebär detta att Black Friday infaller fredagen den 25 november. Men under hela Black week 2022 så kommer vi ha bra erbjudanden på posters och ramar. Black week pågår under hela veckan som Black Friday 2022 infaller på, under 2022 så betyder det att Black week 2022 gäller under perioden måndagen den 21 november vecka 47 och avslutas sedan med Cyber Monday den 28 november.

Handla Black Friday ramar och posters

Posterton är baserade i Sverige. Detta betyder att du aldrig behöver vänta länge på din nya affisch. I regel skickar vi din poster redan dagen efter du gjorde din beställning. Oavsett om du beställer en poster eller ett helt posterpaket så skickar vi dem i ett hårt kartongrör som garanterar att din beställning håller sig ovikt och torr, från vårt lager hela vägen till din dörr. Som alltid när du köper hos Posterton så har du 14 dagars ångerrätt, så skulle affischen du beställde inte kännas rätt så är det bara att byta till ett motiv du tycker bättre om. Mer om leveranstider och ångerrätt kan du läsa om i våra köpvillkor. Under Black week 2022 så har du givetvis samma villkor som resten av året, så det är inget du behöver tänka på.