Oktoberfest

Har du planerat ett besök i München i höst och vill komma in i Oktoberfest-stämningen? Kolla då in våra fantastiska Oktoberfest-tavlor! De ger bayersk stil åt alla rum, och med alla läckra godsaker och drycker som hör till Oktoberfest känns det som om du är på Wiesn i München. Så sätt igång och skaffa den perfekta Oktoberfestdekorationen i ditt hem med våra tavlor & posters!

Oktoberfest dekoration med affischer

I den här kategorin hittar du affischer som perfekt kompletterar din Oktoberfestdekoration och förbereder dig för den traditionella bayerska festivalen. Våra Oktoberfestbilder kombinerar estetik med allt som du förknippar med Oktoberfest: öl, kringlor, dirndl och festlig stämning. Detta gör våra affischer till en perfekt dekoration för ditt hem, så att du kan njuta av Oktoberfestkänslan hemma. 

Varför ägnar vi en hel kategori åt Oktoberfest och Oktoberfestdekorationer? Oktoberfest är en 16 dagar lång festival som äger rum varje år i München i Bayern, Tyskland. Det är en av de mest kända festivalerna i världen, med över 6 miljoner besökare varje år. Festivalen pågår från slutet av september till första helgen i oktober och innehåller en mängd traditionella bayerska aktiviteter, mat och öl. En av de mest populära aktiviteterna på Oktoberfest är Masskrugstemmen, även kallad "Krughalten". Deltagarna måste hålla en 1 liters ölmugg framför sig så länge som möjligt. Rekordet för den längsta tiden är drygt 24 minuter! Andra populära Oktoberfest-aktiviteter är bordtennis, dart och bowling. Naturligtvis är ingen Oktoberfest komplett utan traditionell tysk mat. Populära rätter är bland annat kringlor, korv och knoglar. Och naturligtvis finns det gott om öl för alla! Över 7 miljoner liter öl dricks under Oktoberfest. Det räcker för att fylla över 1 000 simbassänger! 

Vi vill fånga (för)glädjen för alla Oktoberfestälskare med våra handplockade och specialgjorda affischer. O'zapft is!