Posters hav

Med våra vackra posters på hav och kustmiljöer kan du snabbt och enkelt skapa en harmonisk och lugn känsla i ditt hem. På Posterton hittar du posters med havsmotiv i en mängd olika stilar. Från turkosblå laguner till mer dämpade nyanser av hav och vågor i grått och mörkblått. Använd våra filter för att hitta rätt havsmotiv för dig eller scrolla ner för att se samtliga affischer i kategorin “Posters Hav”.

Köp posters med havsmotiv online

Havet har som bekant en fysisk dragningskraft på oss människor. Vi vill ut till kusten, oavsett om det är vår, sommar, höst eller vinter – morgon, middag eller kväll. Därför har vi tagit fram ett brett utbud av affischer med havstema. 

Vårt sortiment av havsposters inkluderar allt från foton på hav och kustmiljöer till mer abstrakta konstverk som hämtat sin inspiration från havet. Vi har allt från stillsamma bilder på solnedgångar över havet till dramatiska vågor som fångar havets otämjbara kraft. Oavsett vilken stil du föredrar, kan du vara säker på att du hittar något som passar dina väggar hos oss. 

Alla våra posters med havsmotiv trycks på FSC-märkt kvalitetspapper för bästa färgåtergivning och livslängd. Oavsett vilken poster du köper kan du känna dig trygg i att motivet kommer vara lika vackert idag som nästa år. 

Inred med harmoniska bilder på hav och vågor

Havet och havsmiljöer är ett tidlöst inredningstema som går att variera på en mängd olika sätt. Letar du efter posters till sommarstugans hall och vardagsrum? I fritidshus är det mycket populärt med havsinspirerade motiv som snäckor, måsar och olika maritima föremål. 

För dig som vill skapa en lugn och fridfull atmosfär i sovrummet kan havsmotiv i lite dovare nyanser passa perfekt. Med våra hav posters i djupblå toner kan du försvinna ner under havsytan och uppleva känslan av att befinna dig i ditt rätta element. Välj själv om du vill dela din upplevelse med gulliga sköldpaddor och delfiner, eller föredrar posters utan havsdjur. 

Havstavlor och ramar i olika storlekar

Precis som med de olika nyanserna av blått kan du variera storleken på din poster för att förändra upplevelsen och känslan i rummet. På Posterton går så gott som alla posters med havsmotiv att få i olika storlekar. Stora planscher med intagande motiv av vågor, hav och kuster skapar en mäktig och storslagen känsla, medan flera små posters kan skapa en ombonad och lekfull atmosfär. 

Varför inte försöka dig på att skapa en alldeles egen havsinspirerad tavelvägg av våra många posters på hav och kustlandskap? Genom att variera storlekar, nyanser och motiv kan du få till ett eget och personligt uttryck som lätt går att förnya och förändra i takt med att årstiderna och humöret skiftar. Behöver du lite inspiration? Kolla in vår blogg, eller några av våra färdiga tavelväggar med havstema, som till exempel Ocean Dreams och Peace and Calm

Hos oss kan du givetvis även köpa ramar med rätt mått för dina hav posters. Till havsblått är det exempelvis snyggt med silvriga ramar, men det funkar precis lika bra med svarta ramar och passepartout. 

Har du frågor rörande våra posters, ramar eller hur du bör tänka kring din heminredning? Skriv till oss genom att använda vårt kontaktformulär, som du hittar här

Beställ posters på hav med snabb leverans

Hos Posterton handlar du posters med bilder på hav snabbt, smidigt och tryggt. Vi skickar din beställning inom 24 timmar. Handlar du för mer än 349 kronor ingår frakt. Mer om våra köpvillkor kan du läsa om på vår sida med Vanliga frågor som du hittar längst ner på sidan