Posters skog

Längtar du till skogen, även när du är hemma? I denna kategori hittar du ett stort utbud av posters med vackra bilder på skogar från Sverige och hela världen. Vi har affischer på skogar i alla årstider, från tidig vår till mörkaste vinter. Använd våra filter för att hitta just den poster du är ute efter, eller scrolla ner för att se alla affischer i kategorin Posters skog.

Köp vackra skogsposters online

Skogar är en av de mest populära motiven på posters och det finns många olika typer av skogar att välja mellan. Hos Posterton hittar du posters med bilder på allt från djupa, mörka granskogar till ljusa björk- och bokskogar. Det finns också posters med mer exotiska skogsmotiv från fjärran länder, såsom tropiska regnskogar och böljande bambuskogar. Som alltid kan du få motiven i en rad olika storlekar, från A4-format upp till stora skog posters på 50x70 cm. 

Alla posters i denna kategori är tryckta på noga utvalt kvalitetspapper för att garantera en lång hållbarhet och en perfekt färgåtergivning. Eftersom det är viktigt att våra skog-posters inte skadar skogen på något sätt jobbar vi enbart med FSC-märkt papper. 

Inred ditt hem med skogs- och naturmotiv

En affisch med ett skogsmotiv kan bidra till att skapa en avkopplande och harmonisk atmosfär i ditt hem eller på din arbetsplats. Skogen är ett naturligt motiv som hos många för tankarna till en plats där man kan finna ro och frid. En affisch med ett vackert skogsmotiv kan därför vara ett utmärkt val för att skapa en avslappnad och trivsam miljö, som till exempel i sovrummet

Att dekorera med posters är också ett enkelt och prisvärt sätt att förnya ett rum. En affisch med ett skogsmotiv kan bidra till att skapa en ny atmosfär i ett rum utan att du behöver göra några större förändringar. Du kan välja att rama in affischen och hänga den på väggen eller fästa den med hjälp av klämmor eller tejp. Du vet väl att vi även säljer snygga ramar i mått som passar våra posters med skogs- och naturmotiv?

Vill du ha mer inspiration på hur du kan inreda med skogstavlor och posters? Kolla in våra populära tavelväggar med skogstema som exempelvis Green & Gold och Morning Mist

Mer inspiration hittar du i vår inspirationsblogg. Där kan du även ta del av användbara tips, trender och annat som rör posters och väggkonst. 

Beställ snygga posters med skogsmotiv – snabb frakt

Oavsett om du föredrar vintriga skogslandskap eller tropiska djungler så hittar du den hos Posterton. Vi skickar dina skogsposters så fort vi kan (ofta inom 24 timmar från det att du gjorde din beställning). Detta betyder att du sällan behöver vänta längre än 2 till 3 arbetsdagar på dina skog-posters. Skulle du inte vara nöjd med motivet eller storleken så har du 14 dagars returrätt. Mer info om köpvillkor och frakt kan du läsa om på vår sida med Vanliga frågor och svar
Kan du inte få nog av naturens fängslande skönhet? Se då till att kolla in våra övriga kategorier med naturmotiv. Här hittar du allt från vackra bergsposters till soliga affischer på stränder.