Akvarell Posters

Akvarellfärger har gett oss otroliga konstverk i flera tusen år. Här har vi samlat några motiv där akvarellen skapar ett levande uttryck med sin säregna stil. Låt vattenfärgernas härliga skiftningar få bli en del av din inredning, oavsett vilken stil du följer. Scrolla vidare för att utforska vårt utbud av akvarell posters och hitta en affisch att smycka dina väggar med. Våra filter kan vara hjälpsamma om du är på jakt efter något speciellt.

Köp akvarell posters med blommor, blad och natur

Naturen slutar aldrig inspirera! Blommor är exempelvis ett av de mest populära motiven inom akvarellmålning. Vattenfärgen kan användas för att skapa en levande och realistisk avbildning av blommornas egna skiftningar i färg och form. I vårt sortiment av akvarell posters kan du bland annat hitta motiv baserade på höstiga blommor och färgglada blad.

 

Våra posters Fors No.1 och Fors No.2 för tankarna till porlande vatten, med olika toner av blått och turkost som mjukt smälter samman i ett flödande mönster. Det är perfekt för dig som söker ett livligt motiv i en lugnande färg. 

Posters med mjuka skiftningar och skarpa konturer 

Akvarell används både för att skapa abstrakta målningar, likväl som detaljrika avbildningar av verkligheten. Idag brukar man dela upp akvarellmålningen i två – målning med metoden vått i vått eller vått på torrt. Beroende på vilken metod man använder, blir resultatet annorlunda. När man målar vått i vått har man möjligheten att låta färger smälta ihop och flyta ut i varandra. Vått på torrt används för att måla med precision och få fram konturer. Ofta används de två metoderna tillsammans, för att få fram mjuka skiftningar och detaljerade konturer. Kika gärna in vår poster Bisonoxe för ett exempel! 

Akvarellmålningar – lika populära då som nu

Akvarellfärgen bygger på vattenlösliga färgpigment. Metoden öppnar upp för mängder av intressanta uttryck och stilar, vilket är en av många anledningar till varför akvarellmålningens storhetstid sträcker sig över flera tusen år. Redan i det forna Egypten har man sett tecken på användandet av akvarell, vilket gör det till en av världens äldsta former av målning. Och eftersom vattenfärgen är ett vinnande koncept, används den flitigt än idag. Vi fyller ständigt på vårt utbud av planscher i akvarell för att möta den stora efterfrågan på dagens marknaden. 

Smycka husets alla väggar med genuina akvarell posters

Att måla i akvarell kräver skicklighet och planering. Pappret ska förberedas, rätt mängd vatten ska blandas ut med färgen och det krävs en hel del tålamod för att nå ett lyckat resultat. När man når precis rätt balans, kan man dock räkna med ett motiv som är lika vackert och genuint, som det är spännande och intressant. Det gör att det är lika fint att använda i barnrummet, köket eller vardagsrummet. Eller varför inte sätta upp en akvarellmålning i varje rum?  

 

Ett tips är att följa ett tema när du planerar att sätta upp planscher och affischer hemma. Oavsett vilken stil du gillar, så kan det vara fint att hitta en röd tråd. Fundera på vad som har betydelse för dig. Kanske vill du bara ha akvarell posters i hela hemmet? Eller varför inte följa en viss färg eller motiv? Använd gärna våra filter för att låta dig inspireras. 

 

När du hittat dina favorit-posters, kan vi tipsa om att matcha dem med våra fina ramar som finns i olika utföranden. En ekram skapar en varm och genuin känsla i hemmet, medan en svart metallram är ett säkert kort som går bra ihop med alla inredningsstilar.  

Beställ hem akvarell posters enkelt online

Hos oss kan du enkelt beställa akvarell posters online. Klicka hem dina favoriter så försöker vi skicka dem redan dagen efter din beställning. Vanligtvis levereras dina posters inom 2–3 arbetsdagar. 

 

Oavsett vilken poster du väljer att beställa hem, kommer du få den på ett premiumpapper av högsta kvalitet. Det gör att alla de levande elementen i akvarellmålningarna avbildas in i minsta detalj. Alla våra posters är även FSC certifierade, vilket betyder att din poster är producerad i material från ett ansvarsfullt skogsbruk, som tar hänsyn till både miljö och människor.