Grafiska Posters

Här hittar du posters med stilrena och uttrycksfulla grafiska motiv. Inom grafik har allt överflödigt skalats bort och det som kvarstår är bara essensen av motivet eller känslan man vill förmedla. Hos Posterton kan vi erbjuda en mängd grafiska affischer för alla typer av hem. Beställ en stor grafisk plansch eller många små – fördelen med dessa posters är att de kan matchas med allt från fotografier till posters på kända konstverk. Scrolla ner för att se alla affischer i vår kategori grafiska posters.

Köp grafiska posters online

På Posterton kan vi inte få nog av snygga grafiska posters. Därför hittar du också mängder av grafik i olika stilar i vårt sortiment, från abstrakta former till figurativa tryck. Vi vågar påstå att i denna kategori finns det något för alla smaker, och för alla rum i ditt hem. Använd våra filter för att få fram posters i olika format och färger, eller bläddra igenom vårt utbud för att hitta en affisch som faller dig i smaken. 

Affischer med grafiska mönster och former

Grafiska posters passar alltid, oavsett om du har en minimalistisk inredning eller en ombonad stil där hemma. Det tacksamma med dessa typer av motiv är att de aldrig tar för mycket fokus från andra delar av rummet. En annan bra sak med grafik är att du enkelt kan matcha en tavla med din övriga inredning. På Posterton har vi allt från grafiska posters som är väldigt diskreta, med mjuka former och ljusa färger, till uttrycksfull grafik med skarpa kontraster och starka färger. 

 

Modern konst rör sig ofta i gränslandet mellan måleri och grafik. Letar du efter grafiska posters från kända konstnärer så kan vi exempelvis tipsa om Mondrian och Matisse. Matisse var tidig med att utforska det grafiska och i vårt sortiment hittar du många posters med motiv som inspirerats av hans collage-teknik. Kolla till exempel in affischerna Soluppgång och Corallo. Kolla även in våra Line art-posters och snygga texttavlor med stilrena bokstäver, budskap och symboler i olika teman. 

Inred med grafiska posters

Tjusningen med grafiska tavlor och posters är att de går att hänga bredvid i stort sett vad som helst. Detta gör dem perfekta till en trendig tavelvägg. Genom att använda våra filter kan du få fram grafiska affischer i de färger du vill använda. Här kan du också sortera våra posters efter mått. De allra flesta motiv går att få i valfri storlek – från A4-format till stora planscher på 50x70 cm. På vår inspirationssida hittar du mängder av bra tips och idéer på hur du väljer grafiska motiv för din affischvägg, samt vilka andra typer av posters du kan komplettera med. Sugen på att skapa en personlig tavelvägg i din hall, ditt vardagsrum eller sovrum? På Posterton kan du beställa specialanpassade ramar i olika storlekar. Välj om du vill att vi ska välja motiven, eller om du vill komponera dem själv. 

Beställ grafiska posters online

Beställer du en grafisk affisch från Posterton så behöver sällan vänta längre än tre arbetsdagar förrän den är framme hos dig. Vi skickar vanligtvis beställningar dagen efter att de gjordes. Alla grafiska posters trycks på FSC-certifierat papper av hög kvalitet, vilket säkerställer fantastisk färgåtergivning och lång hållbarhet. Som alltid när du köper något från oss så gäller 14 dagars ångerrätt.