Posters barnrum

Letar du efter något roligt och lekfullt till ditt barns rum? Kolla in vårt underbara utbud av affischer för barnrum! De är ljusa, färgglada och passar pefekt till både pojkar och flickor - perfekta för att ge varje rum en touch av personlighet. Från söta djur till lekfulla alfabetaffischer eller varför inte en cool sportaffisch? - Vi har något som passar alla smaker. Skapa ett roligt och inbjudande rum för ditt barn idag med vårt fantastiska urval av affischer för barnrum!

Posters till barnrum 

Hos Posterton hittar du en mängd glada och mysiga posters till barnrummet. Tack vare vårt stora sortiment finns affischer för barn i alla åldrar. Välj mellan posters med tecknade djur, abstrakt konst och färgsprakande fotografier. För de lite äldre barnen finns dessutom effektfulla svartvita bilder på djur och sport, bland mycket mer såklart. Posters på väggarna är ett måste i det mysiga barnrummet. Under denna kategori finns varianter i alla möjliga färger och med en bred variation av mönster och motiv. Vi vet att alla barn är olika och har sina personlig intressen och favoriter. Hos oss hittar du passande posters oavsett favoritfärg eller fritidsintressen. Köp posters för barnet som tycker om geografi, djurälskaren eller den som har grön som favoritfärg. 

Inred barnrum med posters och tavlor

Under denna kategori väntar ett brett utbud av posters för barnrum. Förutom en mängd motiv i regnbågens alla färger finns våra posters i flera storlekar. Köp affischer i mått från 21x30 cm till 50x70 cm. Med posters i olika storlekar är det enkelt att anpassa sig efter rummets öppna väggytor. 

 

Pynta barnens rum med färgglada grafiska tryck, tecknade djur och fina textposters. Glöm inte att kolla in våra alfabetstavlor och affischer med världskartan – öva på alfabetet eller världens alla länder tillsammans med ditt barn. 

 

Barntavlor är även en perfekt gåva till den nyblivna föräldern eller födelsedagsbarnet. Letar du efter en poster i en specifik färg eller ett önskat format? Högst upp på sidan hittar du våra filter. Här kan du bland annat välja färg, format och storlek. Du kan dessutom smidigt hittat posters till kampanjpris.  

Barnposters för alla åldrar 

Det är med barnposters som du skapar ett mysigt och personligt barnrum. Det spelar ingen roll om rummets ägare är en nyfödd bebis eller ett barn på tretton år – vi har posters för såväl babyrummet som tonåringens krypin. 

 

Scrolla dig fram bland våra många affischer för att hitta alternativ som passar barnets önskemål, det aktuella rummet och hemmets övriga stil. Har du inrett resten av huset med posters i lugna pastellfärger? Då kanske du även vill pynta barnets rum med dekoration i diskreta rosa, blå eller gula kulörer. Är däremot ikoniska verk och häftiga fotografier ett genomgående tema finns även unika konstverk och fotografier för barnrummet under denna kategori. 

Dekorera med affischer i en kreativ tavelvägg

Att sätta ihop en lekfull och färgglad tavelvägg är ett vinnande koncept i varje barnrum. Här har du möjlighet att blanda alla favoritmotiv. Ljusa upp rummet med lekfull och färgglad konst där allt från ballonger till glassar och tecknade djup på cykel får vara med och skapa en härlig atmosfär för ditt barn att trivas i. 

 

För ett extra kreativt resultat skulle du även kunna använda olika tränyanser och material på ramarna. Kolla in vår kategori med ramar och välj mellan ekramar, vita träramar och modeller i guld – perfekta för det sagoinspirerade barnrummet.

Köp posters till barnrum online från Posterton   

Hos Posterton hittar du en mängd posters för barnrummet, men också köket, vardagsrummet, badrummet och hemmets andra rum och vrår. Alla våra posters är dessutom tryckta på högkvalitativt papper med snygg finish så att även de minsta detaljerna framhävs på bästa sätt. Vi är dessutom noga med att regelbundet fylla på vårt sortiment så att du som kund alltid får ta del av något nytt och spännande när du besöker vår hemsida. 


Det bästa med att beställa posters online från Posterton är att du alltid får ta del av en riktigt snabb frakt. Leveranstiden är normalt 1-3 arbetsdagar och vi har som målsättning att skicka dina produkter senast dagen efter att du gjort din beställning. Varm välkommen att kontakta vår kundtjänst om du har några funderingar.