Posters hall

Hallen är det första rummet du och dina gäster kliver in i. Det är här du pustar ut efter en lång arbetsdag och det här dina gäster skapar sig ett första intryck av ditt hem. Och även om en viktig del av hallens inredning är smart förvaring och praktiska lösningar, är trevlig inredning och snygga detaljer precis lika viktiga. Skapa en hall som representerar dig och ditt hem – och vad passar då inte bättre än snygga posters. Scrolla dig vidare för att ta del av inredningstips, inspiration och en mängd magiska posters för hallen.

Inspiration för hallen – så inreder du med posters 

Vill du också ha en snygg hall? Genom att inreda med posters i hallen kan du enkelt skapa en trevlig entré till hemmet som uppskattas av hela familjen – men också av gäster som kommer på besök. Alla posters som du hittar på vår hemsida kommer i flera storlekar för att du ska kunna dekorera så väl den lilla hallen med begränsat utrymme som den stora foaején med mycket väggyta. 

 

Vi vill även tipsa om att placera dina posters på bänkar eller byråar, lutade mot väggen. Du skulle sedan kunna bygga ett stilleben runt om med ljuslyktor, små blomkrukor och annan dekoration. Med stående tavlor är det enkelt att byta motiv. Variera dina posters efter årstider och högtider, eller kanske till och med efter humör. Har du bjudit in gäster till ett mysigt julbord eller en nyårsfest? Bidra med feststämning genom att pynta med posters föreställande härliga vinterlandskap, glögg eller gnistrande glas med champagne.  

Skapa en snygg tavelvägg 

Oavsett hur stor din hall är finns det alltid plats för en tavelvägg. Faktum är att det med en tavelvägg är enkelt att inreda en liten yta. Är väggytan begränsad kan du använda dig av affischer med mindre mått. Bjuder hallen däremot på mycket utrymme för trevliga väggdekorationer kan du bygga en tavelvägg med posters i flera storlekar. 

 

I hallen är personliga detaljer och fotografier av familj och vänner ofta mycket uppskattade. 

Blanda våra posters och tavlor för hallen med privata fotografier och konst som funnits i familjen i generationer. 

 

Glöm inte att kolla in vår kategori med proffsigt stylade tavelväggar. Faktum är att här finns tavelväggar med posters specifikt utvalda för att passa din hall

En stort utbud av posters för hallen 

Vad har du för stil? För att skapa en enhetlig känsla kan det vara en god idé att matcha dina posters i hallen med hemmets övriga inredning. Som vi nämner ovan är hallen det första dina gäster ser av ditt hem. Som tur är hittar du under denna kategori en mängd posters för hallen i flera olika stilar. 

 

Tycker du om abstrakt konst i diskreta färger, svartvita fotografier eller färgstarka och kreativa verk av ikoniska konstnärer? Är färg inte din grej har vi även beiga och vita posters samt motiv med kulörer i pastell. Har du en hobby eller ett intresse som du gärna vill dela med dig av hittar du här även motiv och fotografier av blommor, rymden och olika sporter, bland mycket mer såklart. 

Köp fina tavlor och posters online 

Hos Posterton köper du posters för den snygga hallen, men också vardagsrummet, köket och barnrummet. Hitta all inspiration du behöver bland våra många kategorier. Vi vill göra det enkelt att inreda hemmets alla rum med härlig konst. 

 

För att göra det extra smidigt att hitta dina favoriter kan du med hjälp av våra filter välja färg, storlek och format – du hittar dessa högst upp på sidan. Dessutom har vi sorterat alla våra posters efter rum, motiv och användningsområde. Det enda du behöver göra är att klicka på den kategori som du tycker låter mest spännande.

 

Köp Posters online från Posterton redan idag. Vi erbjuder alltid bra priser, snabb leverans och 14 dagars ångerrätt. Att dekorera hemmet med fina tavlor och posters har aldrig varit enklare.