Posters vardagsrum

Underskatta aldrig snygga posters i vardagsrummet. Självklart gör sig posters från Posterton bra oavsett rum. Däremot är en eller flera posters i vardagsrummet nästan alltid ett måste – det är så du skapar en hemtrevlig känsla i ett rum där du ska kunna luta dig tillbaka och trivas. Tack vare vårt enorma utbud av posters till vardagsrum finns något för alla inredningsstilar. Välj mellan ljusa och mörka tryck, abstrakt konst och svartvita bilder, bland många fler alternativ. Luta dig tillbaka och slappna av medan du betraktar vackra naturscener eller lugnande abstrakta mönster. Skrolla dig vidare för att ta del av alla våra posters för ditt vardagsrum.

Hitta inspiration till vardagsrummet med snygga posters 

Vem vill inte sätta upp snygga posters och tavlor i vardagsrummet? Låt dig inspireras av vårt stora utbud av både stora och små posters. Välj ett färgtema och köp affischer som går i gula, gröna eller blå toner – eller blanda flera kulörer. Vill du hitta posters som matchar soffan eller gardinerna? Då kan du använda dig av våra filter högst upp på sidan. Här kan du välja färg, format och storlek. Vi vill göra det enkelt för dig att hitta och inspireras av snygga posters till vardagsrummet. 

Skapa en unik tavelvägg  

Vardagsrummet är det perfekta utrymmet för en tavelvägg. Skapa en vägg av tavlor och posters bakom soffan eller runt tv:n med dina personliga favoriter. Det bästa med tavelväggar är att de öppnar upp för kreativitet. Matcha snygga posters och ramar med väggfärg, textilier och annan inredning. Våga gå utanför din komfortzon och välj mellan olika kategorier som tavlor med skog och berg blandat med fotografiska posters och olika färgval.  

 

Behöver du inspiration till din tavelvägg i vardagsrummet? Då kan du kolla vår sida med färdiga tavelväggar. Här finns till och med en kategori med tavelväggar specifikt anpassade för vardagsrummet. Hitta de perfekta affischerna för din tavelvägg.  

Olika posters för olika stilar 

Vad är din stil? Gillar du enkel och stilren inredning eller tycker du om att pynta ditt hem i olika färger och i en variation av stilar? Oavsett vad du föredrar finns det posters som passar dig under denna kategori. 

 

Om du är osäker på vad som faktiskt är din stil kan det vara skönt att börja med ett säkert kort och köpa en enkel poster i en neutral färg. Är du däremot konstintresserad finns mängder av affischer från kända konstnärer och ikoniska verk att pynta vardagsrummet med. Tavlor och posters är inte bara en snygg inredningsdetalj, utan lockar också fram både känslor och minnen. Välj därför dina posters till vardagsrummet med omsorg. 

Köp posters till vardagsrum online

Med posters fyller du vardagsrummets annars kala och tråkiga väggar med liv. Vardagsrummet är ofta den plats i hemmet där vi tillbringar mest tid. Därför är det inte mer än rätt att vi försöker göra detta rum så hemtrevligt som det bara går. Med snygga posters eller en unik tavelvägg skapar du ett vardagsrum att trivas i. Kom ihåg att du även kan variera storleken på dina affischer. Varje poster kommer i flera mått – från 21x30 cm upp till 50x70 cm. Se till att variera storleken på tavlorna i tavelväggen eller placera ut både stora och små posters i vardagsrummet. 

 

Från Posterton beställer du smidigt hem posters online. Alltid till ett billigt pris och med snabb leverans. Beställ och skicka tillbaka om du inte känner dig nöjd – hos oss har du alltid 14 dagars ångerrätt.  

Posters, tavlor och ramar för alla rum 

Med posters och tavlor från Posterton är det enkelt att fylla hemmets väggar med färg och liv. Förutom posters till vardagsrum kan du även köpa affischer till köket och barnrummet. Leta dig runt bland våra kategorier för att hitta inspiration och posters med vackra fotografier, berömda konstverk och mycket mer.