Claude Monet Posters

Monet-tavlor är som ett fint vin – de blir bara bättre med åren. Claude Monet är konstnären som lät intrycken styra och skapade på så vis en ny riktning inom konsten och måleriet. På den här sidan hittar du posters med Monets mest älskade målningar– från trädgårdsmotiv till näckrosor och höstackar. Scrolla ner för att se alla våra Monet posters och för att läsa mer om konstnären och hans verk.

Köp Monet posters online

Monet är en av de absolut kändaste konstnärerna i konsthistorien. Detta märks inte minst när man ser till hur många reproduktioner av hans konstverk som går att hitta på internet. Att ha en Monet-poster hängandes på väggen inte bara populärt. Det är dessutom ett enkelt sätt att sätta en touch av elegans och harmoni till ditt hem. På den här sidan hittar du posters och print på många av Monets mest älskade konstverk, som till exempel Bro över näckrosdamm och Konstnärens trädgård i Giverny

 

På Posterton arbetar vi ständigt med att bredda vårt utbud av Monet posters och affischer. Förhoppningen är att vi inom kort kommer ha posters som täcker in alla delar av hans konstnärskap. Hittade du inte just den tavla av Monet som du var på jakt efter? Titta in snart igen. Vi uppdaterar vårt sortiment av konst posters med nya konstverk och konstnärer hela tiden. 

Claude Monet – en förnyare av konsten

Claude Monet har gått till historien som en av de stora förnyarna av måleriet. Tillsammans med Renoir, Degas, Manet, Pissarro m.fl. utvecklade han ett nytt sätt att måla som kom att bli den dominerande konststilen vid förra sekelskiftet. Monet och impressionisterna använde sig av skissartade penseldrag och icke naturtrogna färger (komplementfärger), vilket resulterade i ett nytt uttryck som bröt radikalt mot normerna kring måleri och konst som rådde vid denna tid. 

 

Det nya, friare sättet att måla influerade otaliga konstnärer till att utveckla konsten i nya riktningar. På så vis kan man säga att Monet banade väg för den moderna konsten. Bland de mest kända postimpressionisterna hittar vi bland annat Cézanne, Van Gogh, Gauguin, Toulouse Lautrec och Henri Rousseau, med flera. Och visst kan man tydligt se spår av Monets penselföring i de senare konstnärernas måleri? Gå till vår sida med posters från olika konstnärer och avgör själv! 

 

 

Höstackar, näckrosor och andra vackra konstverk

Friluftsmåleriet, eller en plein air, var en viktig metod inom impressionismen. För att kunna fånga flyktiga intryck och ljusförhållanden gällde det att stå beredd med pensel och staffli där de kom till en. Bland Monets mest älskade målningar hittar vi därför naturmotiv som näckrosor, höstackar och prunkande trädgårdar. Han målade även av människor, men det är främst hans målningar från den egna trädgården i Giverny som de flesta av oss förknippar med Claude Monet. 

Inred ditt hem med vackra Monet affischer

Det som var banbrytande måleri i mitten av 1800-talet är idag tidlösa klassiker. Oavsett vilket motiv av den franske mästaren du väljer så är vi övertygade om att du kommer bli nöjd med din nya affisch. Varför inte beställa flera posters samtidigt och skapa en snygg tavelvägg med olika motiv och färgteman?

 

Våra Monet posters går att få i en rad olika storlekar. Välj mellan posters i mindre format som 21 x 30 och 30 x 40 cm, eller beställ posters i det större formatet 50 x 70 cm. Givetvis kan du köpa till ramar i passande storlek hos oss. Välj mellan flera olika stilar och material, som till exempel ram i ekträ, svart trä eller metallram i guld, silver eller mässing. 

Beställ Monet posters av hög kvalitet

Våra Monet posters trycks på noga utvalt premiumpapper av hög kvalitet. Detta säkerställer att Monets karakteristiska färger och penseldrag återges på bästa möjliga sätt. Dessutom kommer din poster att hålla sig snygg i många år. 

 

På Posterton jobbar vi med snabba leveranser och vi gör vårt yttersta för att du inte ska behöva vänta längre än 2-3 dagar på att få hem din poster. Eftersom du beställer din Monet-affisch online gäller 14 dagars ångerrätt. Detta betyder att du kan byta till ett annat motiv om det du köpte inte kändes helt rätt.