Van Gogh Posters

Vincent van Gogh är en av 1800-talets största konstnärer och hans unika verk har haft stort inflytande på konstvärlden. Man brukar till och med säga att det var hans vackra målningar som banade väg för den moderna konsten. Rytmiska penseldrag och stora mängder färg är vad som kännetecknar hans verk – och alla de Van Gogh Posters som du hittar under denna kategori. Vi har samlat Van Goghs mest ikoniska målningar. Scrolla dig vidare för att hitta just dina favoriter.

Dekorera ditt hem med unika Van Gogh målningar 

Van Gogh posters passar alla rum – häng upp dem i vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Alla posters under denna kategori är perfekta för dig som vill smycka dina väggar med detaljer som är både klassiska och trendiga på samma gång. Ett Van Gogh motiv går aldrig ur tiden. 

Här hittar du några av konstnärens ikoniska och mest populära målningar. Bland  det världsberömda motivet The Starry Night (Stjärnenatt) – målad 1889. Målningen föreställer en natt i ett sydfranskt landskap med en virvlande himmel som lyses upp av stjärnor. Denna poster i en färgkombination av blått, grönt och gult går att kombinera med annan konst och grafiska motiv i samma eller matchande nyanser. Se våra kategorier för posters i olika färger i menyn till vänster. 

Vincent van Gogh var dessutom ett proffs på att måla härliga blomstrande målningar. I vårt sortiment av Van Gogh posters hittar du motiven Oleander och Stilleben med rosor i vas. Samtliga blomstrande posters passar perfekt som inslag i en tavelvägg tillsammans med andra klassiska motiv – matcha med bokstavstavlor och posters med vårmotiv

Historien bakom Vincent van Goghs konstverk   

Vincent van Gogh var verksam under 1800-talet och hans målningar av solrosor brukar ses som föregångare till expressionismen. Konstnären tog även inspiration från impressionismen med de kraftiga penselrörelserna och sättet att använda färger för att måla ljus och skuggor. 

Tyvärr fick Van Gogh aldrig uppleva berömmelse under sin livstid. Det var först efter hans död som de magnifika konstverken upptäcktes och blev världsberömda. 

Vincent van Goghs målningar gör sig väl i hem med traditionell stil, men också i rum med modern touch. De vackra miljöerna, växterna och de enastående färgkombinationerna kan lyfta vilket rum som helst. Framkalla valda effekter med hjälp av ramar och andra matchande konstverk. 

Vilken Van Gogh-poster är din favorit?

Van Gogh posters är utmärkta om du vill addera en klassisk och sofistikerad touch till din heminredning. Här hittar du flera av den legendariske konstnärens målningar. Tack vare ett brett utbud av olika motiv finns här någonting för alla. 

Oavsett om du är ett fan av målningen Starry Night Over The Rhone eller om du föredrar Van Goghs tavlor med pastorala landskap kan vi lova att du kommer hitta en poster som faller dig i smaken. Våra affischer kommer dessutom i olika storlekar för att du ska kunna hitta ett mått som passar ditt utrymme perfekt.  

Vincent van Gogh har påverkat generationer av konstnärer med sina målningar. Från fantastiska landskap till uttrycksfulla porträtt – ta del av allt och lite till under denna kategori.  

Köp Van Gogh posters online 

Hos Posterton köper du högkvalitativa posters som alla är tryckta på FSC certifierat matt premiumpapper. Pappret har valts ut av vårt professionella studioteam för att säkerställa alla våra kunders förväntningar uppfylls. Pappret är dessutom åldersbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje. Med andra ord kan du vara säker på att dina Van Gogh posters kommer anlända hela och fina. 

Glöm inte att du även kan köpa posters med konst från andra välkända namn. Bland dessa Gustav Klimt, Monet och Matisse. Fyll ditt hem med vackra verk från konsthistoriens största namn.